[quote="shao"]A ja wstalem i teraz godzina w taksowce i bede na miejscu bo mam znowu mikrozlecenie (chociaz podpiete pod moja normalna robote wiec nie bedzie dodatkowych $$, ale przynajmniej zobacze to i owo ).[/quote]
A dokąd Cię wysłali ?? opowiadaj hehe
[quote="Bielo"]dokładnie, jak pójde w tango to wrocę na osiemnastkę dziecka [/quote]
taa jak w tym kawale po wakacjach: ani adresu ani okresu :crazy:
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Bielo"]no to na komunię wróce, żeby dziecko rowerek dostało nowy [/quote]
Mariusz daj mu zegarek, tego można pocztą wysłać [/quote]
a kto zwas pamieta takie zestawy na komunie? długopis zegarek kalkulator :crazy:
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="Tony"]a kto zwas pamieta takie zestawy na komunie? długopis zegarek kalkulator [/quote]
ja pamiętam zegarki montana z melodyjkami kalkulatory pegazusy amigi i rowerki właśnie
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="shao"]A ja wstalem i teraz godzina w taksowce i bede na miejscu bo mam znowu mikrozlecenie (chociaz podpiete pod moja normalna robote wiec nie bedzie dodatkowych $$, ale przynajmniej zobacze to i owo ).[/quote]
A dokąd Cię wysłali ?? opowiadaj hehe:[/quote]
W sumie to tajne bo to koniec szkolenia i ja mam to sfocic.
Wlasnie zobaczylem, ze Najman przegral... co za ciec...
[quote="shao"]Wlasnie zobaczylem, ze Najman przegral... co za ciec... [/quote]
Na necie już cała walka do obejrzenia jest hahaha
A ja już wiem jaka będzie następna walka sezonu http://www.wiocha.pl/583557,Kolejny_ryw ... _na_KSW_20