Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

jakim cudem zbił tą szybę i przeciął oponę?
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

[quote="dumle"]jakim cudem zbił tą szybę i przeciął oponę?[/quote]

Jak mój mąż oberwal od niego w ryja ,nawet nie byl w stanie wysiąść z auta (bo on tak blisko stal) to skrecil kola w lewo i wjechal w niego a ten tym zasranym skuterem wjechal w szybe nie wiem jak bok porysowal i kolo przecął swoim kolem (chyba tak sadze)
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="MiSiEk-GDA"]No tak policja zawsze zrobi z poszkodowanego winnego :doh: a co ja miałem jak 1,5 roku temu dorwałem gnojka co mi w tył wjechał i też była bójka po czym mnie przeciągnął na relingach i zwiał, pały powiedziały że moja wina i po co go goniłem bo to nie dziki zachód, makabra po prostu. Jak będziecie mieć dane to zróbcie z dupy jesień średniowiecza :butcher: Cholera gówniarz jest niepoważny jak można komuś wybić przednią szybę przecież z dzieciakami jechaliście by mógł być taki wypadek, że szkoda słów. Kurde też masz pecha dziewczyno: jak nie to kolano to teraz samochód :banghead: nie wiem co to się dzieje do uja co to za podły okres się zaczął każdy ma ostatnio jakąś lipę :([/quote]

Wiesz co Karol dzis dopoludnia bylam u siostry i zaczelam jej opowiadac (odnosnie mojego kolana) ze juz jest super sprawa trafila do sadu z fajną sumką na pozwie ale do jasnej ciasnej jakim kosztem....

Przepraszam znowu wyszedl post pod postem ;(
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

powiem Ci szczerze, że Twój mąż musi mieć nerwy ze stali, bo ja bym chyba zatłukł gówniarza na amen jakbym wyparował z tego samochodu. Szczęście w nieszczęściu takie, że graty do 2F-a nie są takie drogie to sobie naprawicie, ciekawe jak teraz ściągnąć kasę z gnoja jak policja stwierdziła, że kolizja z waszej winy, chyba tylko pozostaje sprawę założyć, a wiadomo jak sądy polskie działają i takie gówna latami się ciągną i wydasz więcej na prawnika jak naprawa auta, chyba że opcja numer dwa jak mówisz: załatwić to po swojemu :assasin: tylko wiesz żeby zaś ten sprawy wam nie zrobił wtedy i z ofiary będziesz napastnikiem i będziesz miała lipę
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

no to grubo się działo
w ogóle to ja dzisiaj też miałem krótką przygodę, jechałem lekkim slalomem po swoim pasie aby dogrzać opony na moto, a raptem jakiś typ zaczyna na mnie trąbić z sąsiedniego pasa i machać pięścią, WTF?! pocisnąłem go na światłach słownie i na tym się skończyło, ale żeby takie numery że w ryj ze skutera to nieźle musiało się dziać lub ktoś miał zły dzień
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Takie polskie prawo.... ale ja gnojowi nie odpuszcze .... zaraz wrzuce Wam nr rej tego skutera :D jak bedziecie widziec to w ryja ode mnie a ja wam poźniej oddam ;)
Dzwonilam do kolezanki z Bydgoszczy i nowa szyba by byla za 120zl (bez ich marzy odrazu z hurtowni)
a na szrocie koles chcial 80zl jutro pojade do Kolnika na szrot tam od kolesia bralam ostatnio kiere i kierunki szybe mial calą ,
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Ide zobaczyc do garazu mój mężu walczy ze skrzynią bo sie poprzestawialo wszystko ,

Qwa nie mnie ktos dobije!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

niech ginie... :D
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Najlepsze jest to ze kolesiowi zabrali prawko za pkt i jazde pod wplywem....

JAK KTOS TRAFI TO PROSZE O STRZAL ODE MNIE
GD 439G

KTO KOLWIEK WIDZIAL KTOKOLWIEK WIE :D to ten koles moze ktos go zna

Obrazek
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

[quote="monia619"]Najlepsze jest to ze kolesiowi zabrali prawko za pkt i jazde pod wplywem.... [/quote]
no to wszystko jasne, po prostu typowy burak wam się trafił
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="monia619"]Najlepsze jest to ze kolesiowi zabrali prawko za pkt i jazde pod wplywem.... [/quote]
najs... to już wiemy dlaczego latał skuterem, mała pojemność to już prawka nie trzeba, no chyba że miał sądowny zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych to będzie inna gadka :butcher:
A to mnie rozwaliło :crazy:
http://kwejk.pl/obrazek/1122037/ramos.html
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

No teraz to mnie mężu wkur.... zdenerwowal....
podłużnica jest pęknięta w piździkółku ...... qwa mać trzeba do kolegio podjechac pospawac
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

Siemka :grin:
Monia faktycznie lipa :glare:

Mnie dziś z tynej klapy w Polo odpadł znaczek po raz kolejny- słonce przygrzało i taśma dwustronna nie ogarneła :doh:
Mam nadzieję, że teraz bedzie trzymał już :vinsent:

Poza tym po włączeniu klimy czasem coś huczy i w delikatne wibracje wpada- coś ze sprężarką nie halo- pewnie łożysko :glare:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote="monia619"]No teraz to mnie mężu wkur.... zdenerwowal....
podłużnica jest pęknięta w piździkółku ...... qwa mać trzeba do kolegio podjechac pospawac
[/quote]
Weź może poszukaj zdrowszej budy i przełóż graty jak ta już się tak sypie :(
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

[quote="krzychu20"]Siemka :grin:
Monia faktycznie lipa :glare:

Mnie dziś z tynej klapy w Polo odpadł znaczek po raz kolejny- słonce przygrzało i taśma dwustronna nie ogarneła :doh:
Mam nadzieję, że teraz bedzie trzymał już :vinsent:

Poza tym po włączeniu klimy czasem coś huczy i w delikatne wibracje wpada- coś ze sprężarką nie halo- pewnie łożysko :glare:[/quote]

na klej do szyb przyklej ,bedzie trzymac :)

no to masz duuuzy wibrator teraz :P :P
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 18:45 przez monia619, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”