[quote="bleah"][quote="Tony"]a ja dzis złozyłem wymowienie i zostało przyjete ciesze sie jak dziecko ,super ulga do 1 maja pracuje potem wolny zawodnik zemnie!![/quote]
ale masz inną pracę na oku ? mogłeś jeszcze coś kasy od szefa wyciągnąc, zwolnienie itd... [/quote]
cos tam jest zobaczymy w czwartek
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="polakotek"]http://moto.pl/MotoPL/1,88571,11605958, ... jowke.html[/quote]
Nazwe rzeczy po imieniu - trzeba byc na maxa usposledzonym zeby robic takie protesty (blokowac stacje benzynowe albo jezdzic 2km/h po miescie z naklejka PROTEST PALIWOWY)... jak kogos nie stac na paliwo to niech sie przerzuci na hulajnoge i nie zawala mi miejsca na stacji, jak przyjade tankowac... Jakbym pracowal na stacji i by mi zrobili taki protest to bym wystrzelal ich jak Breivik.
Dokladnie. Wiec mozna sobie protestowac i utrudniac zycie innym, a i tak to nie przyniesie wymiernych efektow. Zreszta ja i tak ostatnio dosc czesto tankuje za 10 zl i to wcale nie w ramach protestu
Kto dostanie w d... przez ten protest? Rząd który podnosi akcyzę? Nie, zwykły szary obywatel, jak chcą coś zyskać lub się pokazać to niech jadą do warszawy i blokują sejm/ministerstwo/kancelarię premiera itp. do wyboru do koloru
Tylko zeby sie nie zbierali u mnie na parkingu pod domem jak ostatnio bo naprawde wystrzelam wszystkich. :vinsent: :vinsent: :vinsent: :vinsent: :vinsent: :vinsent: :vinsent: :vinsent: