[quote="JuStIcE"]Marcin, ja bym dołożył tego tysiaka i wział od Przema, bo auto w mega stanie technicznym, lakier też ładny ma, ogólnie prawie tak jak Twoje, tylko lepiej [/quote]
Lepiej niz u mnie sie nie da...
Na razie musze sie dowiedziec co i jak bo wlasnie mi sie skonczyla kasa w tel (sms 2zl :doh: a minuta polaczenia w uj x miliard pln) i przerwalem gadke z bratem w polowie
[quote="shao"]Na razie musze sie dowiedziec co i jak bo wlasnie mi sie skonczyla kasa w tel (sms 2zl a minuta polaczenia w uj x miliard pln) i przerwalem gadke z bratem w polowie [/quote]
a w t-mobile masz chyba ta usługę, że na cały świat za free z wszystkimi z sieci za 10zł chyba o ile pamiętam w kitajcu to nie działa ??
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="shao"]Na razie musze sie dowiedziec co i jak bo wlasnie mi sie skonczyla kasa w tel (sms 2zl a minuta polaczenia w uj x miliard pln) i przerwalem gadke z bratem w polowie [/quote]
a w t-mobile masz chyba ta usługę, że na cały świat za free z wszystkimi z sieci za 10zł chyba o ile pamiętam w kitajcu to nie działa ?? [/quote]
kosmos też chyba nie, więc niech działa albo spale im chatę
[quote="shao"]Nie mam nikogo w sieci [/quote]
to jak bracki ma interes to niech się przenosi bo gołąb pocztowy do Wro chyba by nie doleciał od Ciebie