[quote="polakotek"]Jestem taka wsciekla, ze sobie nie wyobrazacie :/ sciagnelam z jednej strony listwy (drzwi byly klepane, ale blotnik nic) generalnie bez zadnego uszczerbku dla auta, zdziwilam sie jak sie wzielam za druga strone auta - ta ktora byla cala malowana. Genialny lakiernik nie wpadl na to, ze sie sciaga listwy jak sie cokolwiek maluje. Szlag mnie jasny trafi zaraz, bo z jednej juz mam zdjete, a jak z drugiej rusze to znowu bede miala auto do malowania...
Lepiej mi powiedzcie jak te listwy spowrotem przykleic ;([/quote]
kurde a co rano pisałem uważaj by z lakierem nie poszło :/ cholera jakbym wykrakał, bo tu nie jedna osoba miała już taki przypał z z tymi listwami, zawsze możesz kupić też listwy od 6N2 i dać je w kolor budy i też będzie to ładnie wyglądać, zawsze taniej wyjdzie niż lakierka drzwi, a już najtaniej po prostu przykleić te stare co były

[quote="czaja"]a tak wogóle to witam. mało czasu mam na forum bo więcej mnie nie ma w domu jak jestem. No ale trzeba jakoś zarabiać na życie w tym naszym pięknym kraju. Nie wiem czemu, ale ciągle wolę tyrać w PL niż gdzies poza granicami. generalnie nie bałbym się wyjechać czy coś, tylko jakoś tak szkoda innym odbierać pracę.[/quote]
Piotrek powiem Ci, że ja bym wiele teraz dał by mieć taki zapier papier, bo szybciej by mi czas leciał, dziś gadałem z chłopakami od nas z ochrony, bo niektórzy na nocki chodzą pasażu pilnować, robota dupa nie ambitna ale ma być dodatkowym zarobkiem i zabiciem wolnego czasu, który jest teraz nie wskazany. Do tej pory mówię hamowałem się i nie chciałem takich fuch, bo wiadomo jak jest jak masz czas dla kogoś też do poświęcenia, teraz to tam wszystko jedno