[quote="Tony"]ach tam krzychu 20 szkoda gadac,jedno co moze faceta połozyc. [/quote]
czyli dwie rzeczy albo dentysta albo kobieta... bo prawdziwego chłopa tylko te 2 rzeczy mogą pokonać :butcher:
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]ach tam krzychu 20 szkoda gadac,jedno co moze faceta połozyc. [/quote]
czyli dwie rzeczy albo dentysta albo kobieta... bo prawdziwego chłopa tylko te 2 rzeczy mogą pokonać :butcher:[/quote]
obydwie wtym czasie zab w zeszlym tygodniu ale jest juz ok a to drugie dzis.pa pa było. umnie jak w kalejdoskopie.
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2012, 23:41 przez Tony, łącznie zmieniany 1 raz.
V ZLOT PKP 2010
VI ZLOT PKP 2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA
Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 , 9n 1.9TDI
: Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
[quote="MiSiEk-GDA"][quote="Tony"]ach tam krzychu 20 szkoda gadac,jedno co moze faceta połozyc. [/quote]
czyli dwie rzeczy albo dentysta albo kobieta... bo prawdziwego chłopa tylko te 2 rzeczy mogą pokonać :butcher:[/quote]
ja tu jeszcze auto bym doliczył, bo jak cos jest nie halo to chodze jak struty :closedeyes:
[quote="Tony"]obydwie wtym czasie zab w zeszlym tygodniu ale jest juz ok a to drugie dzis.pa pa było.[/quote]
kurde niefajnie Maćku zęba wyleczysz zawsze, gorzej z kobietą, bo jak Ci zależało i kochałeś to to trudniej wyleczyć :/ chociaż z czasem to ze wszystkim idzie dać sobie radę, głowa do góry łap browara :piwo: wirtualny ale zawsze
[quote="krzychu20"]http://youtu.be/uc6sMNTPhKw obczaj motyw [/quote]
fuck :shock: a ja narzekam na te kilka dziur w drodze u siebie :crazy: dobrze że ciągnik siodłowy dał radę i driver się uratował chociaż, podobne motywy na Explorer oglądałem taki program jak po Australii kolesie pociągami drogowymi latają, tam często takie hardy mają jak tu co dałeś
[quote="MiSiEk-GDA"]fuck a ja narzekam na te kilka dziur w drodze u siebie dobrze że ciągnik siodłowy dał radę i driver się uratował chociaż, podobne motywy na Explorer oglądałem taki program jak po Australii kolesie pociągami drogowymi latają, tam często takie hardy mają jak tu co dałeś[/quote]
od razu wiedziałem ze się zapadnie :glare:
Właściwie jakby tam równo najechał to moze udałoby sie mu przejechać :blush2:
Oj to tak przykladowo, ale chodzi o to, ze naprawde jest ladnie. Dzwonie jutro do niego i przyszlym tygodniu sie umawiam zeby sie dowiedziec jakie koszty beda
[quote="polakotek"]Oj to tak przykladowo, ale chodzi o to, ze naprawde jest ladnie. Dzwonie jutro do niego i przyszlym tygodniu sie umawiam zeby sie dowiedziec jakie koszty beda [/quote]
To ja już wiem na co tatę naciągnęłaś a gałki do biegów też obszywają ??
[quote="polakotek"]Galki tez obszywaja nie naciagnelam, nie ma szans zeby dal mi na calosc, moze jakas czesc dorzuci, no i mam zamiar zaciagnac u niego kredyt [/quote]
Ty teraz tak serio czy jaja sobie z nasz robisz ?? Jak już robić chcesz to to zobacz sobie 6Nkę Manypolo ma w skórach obszytą
BTW
Lookam sobie matura to bzdura i padłem z beki: ktoś powiedział że na banknocie 100 PLN widnieje Krzysztof Ibisz :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Misiek no serio, serio, nie wiem tylko czy teraz, czy dopiero po wakacjach, no ale na pewno chce wiedziec ile to bedzie kosztowac, zeby wiedziec na co sie szykowac.