Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Dyluś
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: Dyluś »

[quote=""dumle""]
raczej 90% dziewczyn nie chcą by ich facet kupił sobie moto, jak nie wierzycie to zapytajcie swoje i zobaczcie reakcję :) (mowa tu o poważniejszych związkach)[/quote]
Moja to by chciała se pojeżdzić na ścigaczu, bo za młodu się z kumplami najeździła, ale jak jej dawałem skuterka to się chciała zabić :mrgreen:
A tak ogółem to cześć :crazy:
pozdro Rafał
Były:
Jetta Mk1'79r,Polo 86c2f'94r,Golf Mk2'89r, Golf Mk3 Cabrio'95r
Jest:
Golf mk3'97r, Sharan'02, i 125ccm :)
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Tony""]tylko nadal w polsce jest brak kultury ze strony kierowcow czterech kólek dla scigaczy ,noi motorki czasami tez przeginaja.wyskakuja z nienacka.trzeba bardzo uwazac[/quote]
ano brak kultury i znajomości podstawowych zasad ruchu drogowego między kierowcami samochodów to już jest przegięcie, a co dopiero mówić o kulturze w stosunku do motocyklistó/skuterów/rowerów/pieszych. to jest dramat.
wczoraj byliśmy z Magdą na mieście w kilku miejscach i to co ludzie wyrabiają to szok normalnie. każdy musi być pierwszy. nie poczeka grzecznie że może ktoś go wpuści, tylko wjeżdża ci na chama w bok, że nie masz wyjścia i musisz mu zrobić miejsce.
T
Tony
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Tony »

[quote=""czaja""][quote=""Tony""]tylko nadal w polsce jest brak kultury ze strony kierowcow czterech kólek dla scigaczy ,noi motorki czasami tez przeginaja.wyskakuja z nienacka.trzeba bardzo uwazac[/quote]
ano brak kultury i znajomości podstawowych zasad ruchu drogowego między kierowcami samochodów to już jest przegięcie, a co dopiero mówić o kulturze w stosunku do motocyklistó/skuterów/rowerów/pieszych. to jest dramat.
wczoraj byliśmy z Magdą na mieście w kilku miejscach i to co ludzie wyrabiają to szok normalnie. każdy musi być pierwszy. nie poczeka grzecznie że może ktoś go wpuści, tylko wjeżdża ci na chama w bok, że nie masz wyjścia i musisz mu zrobić miejsce.[/quote]

obawiam sie ze sytułacja na naszych drogach sie niezmieni,powoli robia sie drugie Włochy.
V ZLOT   PKP  2010
VI ZLOT  PKP  2011:
I MIEJSCE W TURNIEJU PIŁKI NOZNEJ.GRUPA MAZOWIECKA

Grupa Mazowiecka -Stara gwardia
Smigałem: Polo 6n2 sdi , 6n2 gti ,Golfik 4 ,  9n 1.9TDI     
:  Audi A6 C6 3.2 Fsi .Audi Q7 4.2. Hyundai I 30 1.4
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Nasza sluzba zdrowia naprawde, po prostu, podziw. W poniedzialek zloze skarge na kogo sie da :]
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

:banghead:
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""Tony""]obawiam sie ze sytułacja na naszych drogach sie niezmieni,powoli robia sie drugie Włochy.[/quote]
tu u mnie jest to samo, najbardziej mnie leczy jak kierowcy nie potrafią jeździć na "suwak" uj że 2 pasy są i można by równomiernie korek rozładować każdy by się zmieścił i nie zostawał na środku krzyżówek, to nie jeden pas pusty a na 2 stoją na ogonie i nikt Cię nie puści bo jesteś cwaniak co się wbija :doh: Motory to tam inna bajka, tymi w większości jeżdżą rozsądni ludzie, przynajmniej u mnie (nie liczę psycholi co po Grunwaldzkiej latają na 1 kole z 200 na budziku, bo w każdej rodzinie jest czarna owca) i jak widzę w korku że jedzie to puszczam, w 6Nce nawet czasem uchylałem szybę u lusterko składałem by się przecisnął, za to gówniarze z gimnazjów na skuterkach mnie leczą :banghead:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""polakotek""]Nasza sluzba zdrowia naprawde, po prostu, podziw. W poniedzialek zloze skarge na kogo sie da :][/quote]
coż się znowu przydarzyło??
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Paweł (Pawellini) patrzyłem pedały - są takie same dla 6n1 i 6n2 i ja obstawiam że będą pasować nakładki.
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Ogolnie to dosyc dluga historia, poczawszy od tego, ze dyspozytorka nie chciala przyslac karetki do mojego dziadka, bo to, ze komus nie da sie zmierzyc cisnienia, ma temperature ciala ponizej 35 stopni i nie ma z nim prawie kontaktu nie oznacza zagrozenia zycia, konczac na tym, ze ratownicy ktorzy przyjechali po wizycie w przychodni (bo przeciez trzeba miec skierowanie) nie zmierzyli mu nawet cisnienia. Nie podnosi sie takiego czlowieka. Zreflektowali sie dopiero jak zrobilam awanture i powiedzialam ze ich wszystkich pozwe jak dziadek nie dozyje jutra.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, 21:58 przez polakotek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
boodmlood
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: boodmlood »

Panowie nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Czy element z obrazka numer 8 (uchwyt) daje się wymontować z poszycia tapicerki?
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""polakotek""]Ogolnie to dosyc dluga historia, poczawszy od tego, ze dyspozytorka nie chciala przyslac karetki do mojego dziadka, bo to, ze komus nie da sie zmierzyc cisnienia, ma temperature ciala ponizej 35 stopni i nie ma z nim prawie kontaktu nie oznacza zagrozenia zycia, konczac na tym, ze ratownicy ktorzy przyjechali po wizycie w przychodni (bo przeciez trzeba miec skierowanie) nie zmierzyli mu nawet cisnienia. Nie podnosi sie takiego czlowieka. Zreflektowali sie dopiero jak zrobilam awanture i powiedzialam ze ich wszystkich pozwe jak dziadek nie dozyje jutra.[/quote]

:glare: ech.... :doh:

[quote=""boodmlood""]Panowie nie wiem czy piszę w dobrym miejscu ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Czy element z obrazka numer 8 (uchwyt) daje się wymontować z poszycia tapicerki?
Obrazek[/quote]
W 6n sie da to w 6n2 chyba też :scratch:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""polakotek""]Ogolnie to dosyc dluga historia, poczawszy od tego, ze dyspozytorka nie chciala wezwac karetki do mojego dziadka, bo to, ze komus nie da sie zmierzyc cisnienia, ma temperature ciala ponizej 35 stopni i nie ma z nim prawie kontaktu nie oznacza zagrozenia zycia, konczac na tym, ze ratownicy ktorzy przyjechali po wizycie w przychodni (bo przeciez trzeba miec skierowanie) nie zmierzyli mu nawet cisnienia. Nie podnosi sie takiego czlowieka. Zreflektowali sie dopiero jak zrobilam awanture i powiedzialam ze ich wszystkich pozwe jak dziadek nie dozyje jutra.
[/quote]
A co powiesz na to jak z gazem w podłodze jechałem, bo ojciec miał zawał, a karetka nie przyjechała?? czy jak moja dziewczyna miała wypadek autem, bo pijak w nią wjechał i po kilku h dostała dopiero bóli takich, że ruszać się nie mogła i po 4 szpitalach jeździłem, by ktoś cię z łaską przyjął ?? Chore to jest, ale jakoś mnie już to nie dziwi :banghead:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

jak mój chrzestny miał zawał to powinni go na dechę położyć i do karetki, bo przy zawale to w pozycji leżącej trzeba pozostać, a obsada pogotowia stwierdziła, że skoro wujek jest w dobrym stanie to normalnie na nogach poszedł z nimi do windy, wyszedł z bloku, wsiadł do karetki, pod szpitalem wysiadł i sam poszedł na izbę powiedział, że ma zawał i że go pogotowie przywiozło :doh: szczęście w nieszczęściu że w momencie jak złapał go zawał i poczuł ból w mostku to moja babcia po dwóch zawałach miała arsenał leków i dała mu doustne nitro, które rozszerzyło żyły i tętnice i spowolniło zawał i mógł poczekać na pogotowie
Obrazek
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

To jest absolutnie chory kraj, chora sluzba zdrowia, umrzyj sobie czlowieku, nikt sie Toba nie bedzie przejmowal...
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""krzychu20""]W 6n sie da to w 6n2 chyba też [/quote]
da się :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”