[quote="barmaz91"]ja jestem powiem wam ze po dzisiejszej akcji to podziwiam wielu od nas z forum nie znaja mnie a dzwonili pomagali zeby jakos ogarnac polo takie podejscie zasluguje na pochwałe[/quote]
no a czego się spodziewałeś?? jesteśmy rodziną
wyświetlacz na ebay'u zakupiony (dzięki turzol za poradę jak to ogarnąć. początki bywają trudne) oraz znalezione manuale jak to wymienić (dzięki Justice). zaraz po wymianie będę modził swojego fona bo jakoś znudził mi się już zwykły andek 2.2
[quote="murzyn"]Hehe,u mnie lesio[/quote]
czy piwo może się przeterminować??? :crazy: bo u mnie się przeterminowało hehe. to ide po ciechana miodowego bo po nim nic mi wcześniej nie było
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
[quote="barmaz91"]dzisiejszy dzien to jedna wielka masakra nie dosc ze pompa paliwa do wymiany zbiornik paliwa tez to jeszcze dowod mi zabrali barany [/quote]
Ehhh mendy społeczne :banghead: nic tylko zabić :doh: 200zł plus dowód za żarówkę ja pierpapier :angry2: toć to się w pale nie mieści :angry2: Pewnie zobaczył młodego za kółkiem plus zrobione wyróżniające się z tłumu auto, ale nie miał się o co dowalić z wyglądu, bo wszystko ok to żarówka :doh: Za taką kasę za mandat to byś kupił zapas tych żarówek na całe lata :crazy: Nie chcę nic mówić, ale pomyśl co będzie jak wpakujesz RSL i spotkasz tego samego psa.... :crazy:
Ja wstałem, Kasia pojechała już do babci po teściową odebrać i wywieźć do chaty, nic się nie dzieje jak widać także idę na balkon po jakiegoś browca :piwo:
[quote="MiSiEk-GDA"]spotkasz tego samego psa.... :crazy: [/quote]
jestem wiecej niz pewniem ze go nie spotkam
A jak wpakuje RSL prosty temat nie mam dowodu i tyle 50zł jest nie bde sie juz bawił ze dowod potem blaganie o maly mandat
A co do slow czaji ze jestesmy rodzina w klubie powiem ci masz racje swieta racje ludzie tutaj chodz nie znaja mnie dzwonili na dodatek kolega ode mnie aurel ruszyl tez fora inne dostalem mase telefonów co robic co moglo sie stac jak to holowac na prawde ze wszytkich for od nas z golfa z vwzone i regionalek ogolnie masa ludzi nawet niektorzy lawety co maja chcieli jechac zeby tylko na paliwo dal jak by nei dalo rady sproawdzic to sie nazywa Wspolna pasja