[quote="Artpolo"]Heheh Pimpek przyzwyczaj się, że to będą od teraz Twoje jedyne wolne chwile tj. nocne :rotfl:[/quote]
Nie ma to, jak wspracie dobrym słowem :crazy:
IV Zlot, V Zlot, VI Zlot, VIII Zlot, IX Zlot, X Zlot, XI Zlot, XII Zlot...
No i fajnie...
u nas w szczecinie tez masakra. dopiero jak wspollokatorzy wrocili do domu zdalem sobie sprawe ze procz moich konwulsji chorobowych moje samopoczucie miazdzy takze upal na dworze. jak jechalem rano do lekarza czulem tylko drgawki powiazane z goraczka, i nie zwracalem uwagi na temperature powietrza,
-- Wto Cze 30, 2009 10:55 pm --
[quote="kaska"]Nie ma to, jak wspracie dobrym słowem [/quote]
Dzień dobry
Od rana już ciężko pracuję hehe Aż sama nie mogę w to uwierzyć
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie chociaż troszkę lepsza pogoda niż wczoraj
Pozdrawiam i miłego dnia Wam życzę:)
Ludziska jak Wy wcześniej do pracy chodzicie ;P
Ja się pojawiam 7:50am ale w sumie już niedługo wypowiedzenie ze skutkiem na koniec lipca ale ma się trochę urlopu, więc trzeba będzie wykorzystać go dokładnie iii... :bye:
Nie wiem jak u Was ale w Olsztynie masakra. Temperatura ze 25 stopni a wilgotność coś około 100%. Pot po jaj...ekhem po czole cieknie, nie idzie wysiedzieć...ja chce nad jezioro!
Ja natomist mam urlop. madmax wybieram się w tym roku do miejscowości Lutry. Patrzyłem na mapie i to blisko Olsztyna, około 40km. Moża znasz te okolice. Podobno jezioro fajne. Dziękować za bliższe informacje.
u mnie też zaduch straszny.... co do pory to ja tam osobiście wolę wcześniej wstać i iść "odpracować" co swoje i jak najwcześniej wrócić do domu co by dnia zostało jak najwięcej
Madmax a co masz już nową pracę na oku?? Czy dopiero będziesz szukać ?
Słuchajcie, takie pytanie zupełnie z kosmosu. Co grozi za to, że nie posiadam prawa jazdy przy sobie? Oczywiście uprawnienia są tylko powiedzmy paiperu się zapomniało
pozdrawiam
to zależy na kogo trafisz....
bo jak kontrolujący będzie ok to sprawdzi w systemie czy faktycznie masz papiery, tylko że w domu i może się skończyć na pouczeniu - w gorszym wypadku mandat (którego wysokość też będzie zależeć od Pana w niebieskim wdzianku) bodajże za niepamięć jest chyba 250 zł i jakieś punkty
za brak oc od dzisiaj jest chyba 500 zł i też jakieś punkty
co do wysokości mandatów to nie jestem pewien ale tak to jakoś leciało