Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Oj tam, każdemu się zdarza :) Żebyście słyszeli, co ja nieraz mówię do klientów :P
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

[quote="JuStIcE"]Oj tam, każdemu się zdarza :) Żebyście słyszeli, co ja nieraz mówię do klientów :P[/quote]
ja najczęściej mówię do klientów"ma Pan prawo do odmowy przyjęcia mkk" heheheheheheh :grin: :grin: :grin: :grin:
albo "Panie władzo"-władza to jest w sejmie:-) albo kierowniku-a jha na to kierownik to na budowie,szkoda że min ludzi nie widzicie :crazy:
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: polakotek »

Wiecie, no. Staram sie unikac takich literowek. Bo potem smiechy jakies sa, ja sie czerwienie, niesmiala jestem.

POLO to jest ON. Przynajmniej moje Polo to jest on. Milosc ta trwa juz prawie dwa lata, tylko raz mnie zawiodl i to dotkliwie dosc. Skonczyla sie skrzynia biegow na skrzyzowaniu, jak zwykle no hero in her sky, inni genialni kierowcy mnie grzecznie omijali, inni sobie potrabili na mnie, ale oczywiscie NIKT nie wpadl na to, ze auto mi po prostu umarlo i nie jestem w stanie ruszyc. Zaden bieg nie chcial wejsc, wiec wpadlam na swietny pomysl, ze moze sila wejdzie. Robiac uroczy szpagat, jedna noga wciskalam sprzeglo, druga kopalam w lewarek zeby cokolwiek weszlo i jakos ruszyc. Weszla 3. Dojechalam do najblizszego miejsca gdzie mozna zostawic auto, na miejscu sie poplakalam, kopnelam w opone. Chcialam sie rozstac wtedy, ale potrafie wybaczac, od tej pory nie robi mi zadnych takich numerow :)

Opowiesc ta a propos pompy - po prostu wiem, ze Polo mi wybaczy ta jazde na rezerwie :)
Nie ma Polo, jest Skoda :(
Awatar użytkownika
shao

Post autor: shao »

Wale sie do loza. Dobranoc!
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote="christopherek"]ja najczęściej mówię do klientów"ma Pan prawo do odmowy przyjęcia mkk" heheheheheheh
albo "Panie władzo"-władza to jest w sejmie:-) albo kierowniku-a jha na to kierownik to na budowie,szkoda że min ludzi nie widzicie [/quote]
ja za zwyczaj swoich jak się wymądrzają i wiedzą lepiej ode mnie to zapraszam na swoją stronę biurka i proponuję samoobsługę skoro wiedzą najlepiej :crazy: za zwyczaj wtedy już siedzą cicho ;)
polakotek
chyba każdy kto miał 6N to przerabiał
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

Nie wiem tylko czy drugi raz tego nie przerobie...

skrzyni biegow w sensie ;)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

czas oz'tki założyć <zaciera rączki> :D
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

Literówka poprawiona. A skrzynia - bardzo czuły punkt 6N1/6N2. trzeba dbać o nią najbardziej ze wszystkich elementów. a winny jest wybierak i jego uszczelka. kiedyś gadałem z jednym mechaniorem i zalec zakładać simering jakiejś polskiej firm, który jest deko twardszy niż ten ori i wolniej ulega zniszczeniu.
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

śnieg zaczął u mnie padać :glare:
Obrazek
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote="MiSiEk-GDA"][quote="przem_polo"]Mam nadzieje,ze taka pogoda mnie nie zlapie po drodze.Auto na letnich juz i 1200km do zrobienia.Dzisiaj u nas tylko deszcz,ale pogoda mam nadzieje,ze w nocy sie zmieni.[/quote]
to GTI będzie miało chrzest bojowy, tylko mandatów nie łap :) Tu na szczęście wychodzi słońce i zaczyna się ten biały shit topić :good: [/quote]
Polo zostaje w PL i bedzie czekac na mnie.W weekend bedzie troche jezdzone,zeby sie nie zastalo.Bede jechalem drugim autem lupo sdi.Powinno dac rade.
polakotek
Mniemam,ze jestes blondynka,skoro Araby Cie lubia.
Zabiegany non stop.Teraz chwila odpoczynku i ide pakowanie dokonczyc
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
JuStIcE

Post autor: JuStIcE »

Ja Wam powiem szczerze, że u mnie do tej pory nie było problemu ze skrzynią :) Wymieniłem tylko raz olej w niej i jest ok :)
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
polakotek
Zainteresowany
Zainteresowany

No z natury blondynka, ale aktualnie farbowana. Mam jasna karnacje i oczy w KOLORZE MORZA hahahaha
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

też miałem problem ze skrzynią, olej mi wyleciał z niej po naprawie przez pseudo fachowca, na czwórce wyła jak pies do księżyca, a zamiast V wbijałem czasem III, tam jeszcze przy 80 km/h to lekka redukcja, ale jak zredukowałem przy 110 km/h na trójkę to już kiepściej :D ale to były początki użytkowania Polo i całe szczęście mi to zrobili zanim doszło do tragedii :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

[quote="polakotek"]No z natury blondynka, ale aktualnie farbowana. Mam jasna karnacje i oczy w KOLORZE MORZA hahahaha[/quote]
I juz mozna sie poniesc fala emocji.
Araby maja to do siebie,ze tylko za Blondi sie ogladaja i jasniejsza cera.Zwlaszcza Turcy.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

koleżanka jak była w Paryżu i na przedmieściach gdzie jest dużo Arabów i Turków to mówi, że kilka razy ktoś tam zatrąbił, ktoś zagwizdał, ale pierwszy raz w życiu spotkała się z taką rekacją chłopów na swój widok: zatrzymał sie samochód, przez opuszczone szyby wychylili się Arabowie i zaczęli... szczekać na jej widok :doh: :D
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”