przegoniłem Polo po mieście, zatankowałem, zastanawiałem się czy wlać V-Power Racing za 6.84 za litr, ale stwierdziłem ze na zwykłej 95 za 5.94 zł będzie tak samo jeździł :crazy:
kiedys zatankowalam caly bak jakiejs super hiper ekstra benzyny, a Polo ani nie palilo mniej, ani szybciej nie jezdzilo, wiec juz sie na to nie nabieram ;P ogolnie to tak sie zastanawiam czy uda mi sie do domu dojechac na tym co mam w baku
nie ma co przepłacać bo efekt żaden, tylko mniej pieniędzy, no chyba że jak Karola nacięli na chrzczoną rozwodnioną benzynę na Mazurach to potem chłop ratował się i 98 wlał żeby odmulić Polo po tym shicie
pod sam korek, rura od wlewu do baku też trochę pomieści, ale lepiej do pierwszego 'odbicia' tankować, bo jest jeszcze takie coś jak odpowietrzenie baku, nie ma co wlewać pod sufit
w sumie już ktoś poruszał temat pojemności baku w Polo bo też "przetankował" objętość, także jak widać jest to możliwe licząc te umowne 45 litrów (może ma z litr albo dwa więcej) i wszystkie rurki i przewody jakie wypełnia benzyna zalana "pod korek"