[quote="Bielo"]wróciłem z tripa do Warszawy, Polo przegonione, teraz na rower [/quote]
ja musze swój i Kasi umyc i napompować, jak będzie tak ciepło jak dziś to trzeba będzie nad morze do Brzeźna uderzyć, bo dziś wiosnę z empiku podziwiam, ale widać że już przyszła po klientkach co tu wchodzą :crazy:
Powitać
Panowie przy malowaniu felg kłaść tylko jedną warstwę podkładu ? Na 4 felgi 2 puszki podkładu mam
A potem ile warstw kłaść lakieru cz.mat ze 2 wystarczą ? to samo 4 felgi 2 puchy
Dwie stykna ale daj sobie czasu pomiedzy warstwami bo podkład a rozumiem ze w spray mega długo schnie i nie za grubo bo się będzie lało, potem zawsze matowałem na wode zeby wyeliminować wszystke drobne nierówności.
[quote="shao"]EDIT: http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 38772.html[/quote]
ładny armagedon dziś rano w radiu o tym gadali jak do roboty jechałem
[quote="shao"]Myslalem, ze se dzisiaj wyskocze bez dachu na trase, a tu klops bo trzeba zlecenie konczyc moze jutro sie uda [/quote]
dobrze, że są zlecenia to biznes się kręci i aparat zarabia na siebie
[quote="shao"]Karol nowa automapa wyszla ostatnio.[/quote]
jak będziesz miał to mi rzuć gg linkiem. Dzwoniłem i koles nie chce oddać samych obręczy ale uj najwyżej wezme z oponami zdejme i sprzedam opony i i tak wyjdę na swoje