Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
to co napisał suhhar działa jak powinno, podpięcie parę minut, pompka jest w bagażniku i jest tam na tyle miejsca żeby schować cały moduł i nie grzebać się z kablami w schowku, wpinamy się w kostkę od pompki i wszystko świetnie działa, dzięki za podpowiedź bo te schematy z instrukcji to masakra jakaś żeby się tak od razu połapać.Witam !!! dzisiaj próbowałem podpiąc sterownik pod swoj centralny i po 3 godzinach udało sie ale nie miałem lutownicy wiec rozpiolem kable spowrotem i w tygodniu to wszystko polutuje. Troche walki było i 3 spalone bezpieczniki ale rozgryzlem wszystko. Podpinalem sie bezposrednio pod pompke. Jak ktoś potrzbuje dane to podaje:
-centralka pomarańcz, czarny pomarańcz i czarny podłanczamy pod mase.
- centralka czerwony, żółty i czarno żółty podpinamy do pompki pod kabel biało czerwony (tam jest stały +)
- centralka biało czarny podłanczamy do pompki pod szaro czarny
- centralka biały podłanczamy do szaro czerwonego
chciałem sie tylko zapytac tych co montowali obok pompki czy ta antenka od centralki musi wystawać czy moze byc schowana ? przypuszczam ze sygnal bedzie za slaby nie ? kurcze ten kabel od centralki strasznie krotki i nie wiem gdzie ja przymocowac dobrze zeby ładnie sygnał łapał.
sterownik to RTX AS1 http://allegro.pl/sterownik-vw-polo-gol ... 74567.html