Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

bry dzień :P jaki telefon masz misiek?
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""MiSiEk-GDA""]tego to najgorszemu wrogowi nie życzę, chyba już lepszy ten murzyn pod warunkiem, że pod prysznicem ma się na stałę zamontowany do ściany dozownik do mydła [/quote]

buhahahahaha :rotfl: :rotfl:

Dobra spadam na podwórko cos działać ;)
Awatar użytkownika
christopherek
Konkretnie zainteresowany

Post autor: christopherek »

Karol moja żona też tak wykupowała służbowe tel w takich cenach w995 za 20zł:-) a teraz n8 czeka na wykupienie:-).
Marcin biznes to będzie klub malucha:-) wszystko robione pod dzieci w róznych kolorach 2 łazienki,panele w głównym pomieszczeniu w literki cyferki się trafiły i ogólnie bardzo przytulny kącik dla dzieci sąsiadów i znajomych.ogólnie żona nie przewiduje więcej niż 6-7 dzieci bo lokal ma tylko 60metrów ale w dobrej cenie udało się kupić bez kredito za własne:-) i w tym samym bloku w którym mamy mieszkanie więc można powiedziec że biznes w miejscu zamieszkania.ogólnie jak sufity podwiesili i gładzie porobili a ja trcohę róznych diód pomontowałem zaczęło wszystko nabierać barw.do tego zestawienie róznych kolorów łazienek,panele w każdym pomieszczeniu w innych barwach i cały sufit w diodach rgb będzie a na koniec mnóstwo zabawek i kącik sypialniany dla małych kajtków i będzie się przyjemnie siedziało
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""christopherek""]Karol moja żona też tak wykupowała służbowe tel w takich cenach w995 za 20zł:-) a teraz n8 czeka na wykupienie:-).[/quote]
No to u mnie trochę biedniejsze fony dawali, ja mam samsunga L760, ale wiesz za takie szmaty można kupić nawet jakbym miał za 100zł pogonić lub zostawić sobie jako rezerwowy ;) Teraz dają lepiej Kierownicy biegaja z BB, a my może coś na andku w końcu dostaniemy
[quote=""christopherek""]Marcin biznes to będzie klub malucha:-) wszystko robione pod dzieci w róznych kolorach 2 łazienki,panele w głównym pomieszczeniu w literki cyferki się trafiły i ogólnie bardzo przytulny kącik dla dzieci sąsiadów i znajomych.ogólnie żona nie przewiduje więcej niż 6-7 dzieci bo lokal ma tylko 60metrów ale w dobrej cenie udało się kupić bez kredito za własne:-) i w tym samym bloku w którym mamy mieszkanie więc można powiedziec że biznes w miejscu zamieszkania.ogólnie jak sufity podwiesili i gładzie porobili a ja trcohę róznych diód pomontowałem zaczęło wszystko nabierać barw.do tego zestawienie róznych kolorów łazienek,panele w każdym pomieszczeniu w innych barwach i cały sufit w diodach rgb będzie a na koniec mnóstwo zabawek i kącik sypialniany dla małych kajtków i będzie się przyjemnie siedziało[/quote]
wpakuj tam taki basen z piłkami to młodzi zwariują :grin: to ja już wiem, gdzie nasi forumowi ojcowie z wawy będą młodych odstawiać przed spotami :crazy:
EDIT:
Idealny znak powitalny dla kierowców, co przyjadą do nas autami na euro2012 :crazy:
http://kwejk.pl/obrazek/1012819/welcome,to,poland.html
Awatar użytkownika
christopherek

Post autor: christopherek »

mały basenik już jest zakupiony jeszcze piłek trzeba kupić:-)
UBEZPIECZENIA PZU AC OC NNW Pakiety 24h na dobę,kalkulacja składki od ręki,w Warszawie dojazd do klienta TANIO!! kontakt 506 906 706
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: monia619 »

czesc chłopaki, co taka cisza tu :D
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""monia619""]czesc chłopaki, co taka cisza tu [/quote]
cześć dziewczyno :grin: pewnie słońce świeci ładna pogoda to i nikt w domu nie siedzi przed kompem, chyba że tak jak ja do 21 w robocie siedzę....
S
Sarotti
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Sarotti »

A Witka a ja siedzę i szukam alusow haha :boredom:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

http://www.tvn24.pl/-1,1737952,0,1,spra ... 27&ackData[id]=2

paliwo coraz droższe i coraz większy śmietnik leją :banghead: co do warmińsko-mazurskiego to święta prawda, nie zapomnę sam co za jaja w wakacje zeszłe miałem :angry2:
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

Post autor: Bielo »

a też czytałem przed chwilą o tym, ciekawe czy skontrolowali tą trefną stację co się nadziałeś na nią
Obrazek
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""Bielo""]a też czytałem przed chwilą o tym, ciekawe czy skontrolowali tą trefną stację co się nadziałeś na nią[/quote]
no właśnie chciałem sprawdzić, bo to zgłosiłem, tylko coś ta strona uokik nie trybi :P co lepsza teraz w necie widzę, że z tej stacji Lotos Optima się zrobiła :grin: ciekawe czy dalej ten sam właściciel będzie jak tego Falco co tam było i czy dalej takie ścierwo leja, może być lepiej chyba bo Lotos raczej by sobie nie pozwolił na lipę, chociaż oni wtedy też mieli całą stację obrandowaną logo Lotosu, a Lotos co lejesz go w GD, a tamte szczyny to bez porównania
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

może Lotos się wkurzył, że prywaciarz wyrobił mu złą opinię i całkiem przejął interes :D albo wpadl ten łysy od Ciebie z ochrony i powiedział, że teraz to będzie Lotos Optima i mniej kasy dla właściciela albo mu spalą tą budę :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

No to co Panowie 24.03 wyjeżdzamy na ulice :)

http://www.scoop.it/t/ceny-paliwa
"Nie dyskutuj z idiotą, sprowadzi cie do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem..."
Awatar użytkownika
Bielo
Swój
Swój

w Warszawie zablokowali S8, Wisłostradę i pół Centrum, dało to coś? nie, tylko korki były :D
Obrazek
Awatar użytkownika
monia619
Raczkujący
Raczkujący

Korki wszedzie byly :)

http://twojepaliwo.pl/
Zablokowany

Wróć do „Archiwum klubowe”