[quote=""christopherek""]Karol moja żona też tak wykupowała służbowe tel w takich cenach w995 za 20zł:-) a teraz n8 czeka na wykupienie:-).[/quote]
No to u mnie trochę biedniejsze fony dawali, ja mam samsunga L760, ale wiesz za takie szmaty można kupić nawet jakbym miał za 100zł pogonić lub zostawić sobie jako rezerwowy

Teraz dają lepiej Kierownicy biegaja z BB, a my może coś na andku w końcu dostaniemy
[quote=""christopherek""]Marcin biznes to będzie klub malucha:-) wszystko robione pod dzieci w róznych kolorach 2 łazienki,panele w głównym pomieszczeniu w literki cyferki się trafiły i ogólnie bardzo przytulny kącik dla dzieci sąsiadów i znajomych.ogólnie żona nie przewiduje więcej niż 6-7 dzieci bo lokal ma tylko 60metrów ale w dobrej cenie udało się kupić bez kredito za własne:-) i w tym samym bloku w którym mamy mieszkanie więc można powiedziec że biznes w miejscu zamieszkania.ogólnie jak sufity podwiesili i gładzie porobili a ja trcohę róznych diód pomontowałem zaczęło wszystko nabierać barw.do tego zestawienie róznych kolorów łazienek,panele w każdym pomieszczeniu w innych barwach i cały sufit w diodach rgb będzie a na koniec mnóstwo zabawek i kącik sypialniany dla małych kajtków i będzie się przyjemnie siedziało[/quote]
wpakuj tam taki basen z piłkami to młodzi zwariują

to ja już wiem, gdzie nasi forumowi ojcowie z wawy będą młodych odstawiać przed spotami :crazy:
EDIT:
Idealny znak powitalny dla kierowców, co przyjadą do nas autami na euro2012 :crazy:
http://kwejk.pl/obrazek/1012819/welcome,to,poland.html