Nocne mary...

Tu lądują ważne klubowe tematy.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Magiko
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Magiko »

Mój wujek ma golfa 2 z silnikiem 1.6 D i z przebiegiem 240 tys. więc się dociera powoli już, w prawdzie widać gdzie nie gdzie rdzę ale ogniska nawet nie powiększają się
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""Magiko""] 1.6 D i z przebiegiem 240 tys. więc się dociera powoli już[/quote]
jeszcze drugie tyle powinien przejezdzic ten silnik
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Wróciłem, byliście grzeczni ?? :crazy:
Byłem w tej "dziupli" na Oruni, ja pierdziele mają kolesie wybór, tylko 14stek ani śladu 5x100 :cry: ale gadał bym podjechał za tydzień to może coś będą mieć, bo w kontenerach załadowane mają, ale powiem wam, że hardkor ile tego tam jest, ziomek klawisz z ochrony miał rację, że eldorado hehe. Jak z nimi gadałem to opowiadał, że można zrobić tak, że dam w rozliczeniu swoje opony felgi max 600zł 15stki i do tego opony u nich, może i tak nawet zrobię, zobaczymy co będzie. Poza tym zalałem za 100wę paliwa (spalanie znów wyszło 11l/100wę przez te cholerne krótkie odcinki :angry2: ) i kupiłem kwiaty na dzień kobiet i czekoladki mamie i Kasi :aniolek:
Awatar użytkownika
Magiko
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Magiko »

W sumie teraz więcej stoi niż jeździe szkoda auta marnieje a wujek uparty nie chce sprzedać planuje że sobie go kiedyś odpicuje
Awatar użytkownika
webak
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: webak »

Dorwałem alternator od gulfa 1,9 TDI, możliwe ze przypasuje :grin:
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote=""MiSiEk-GDA""]Wróciłem, byliście grzeczni ?? :crazy:
Byłem w tej "dziupli" na Oruni, ja pierdziele mają kolesie wybór, tylko 14stek ani śladu 5x100 :cry: ale gadał bym podjechał za tydzień to może coś będą mieć, bo w kontenerach załadowane mają,[/quote]

Hahahahah padłem. mają od Ciebie teraz zamówienie to się domyślam, że na Oruni zginie z 10 kompletów 5x100 w ciągu tygodnia ;)
Te kontenery to skąd niby ?

http://otomoto.pl/volkswagen-polo-35000 ... 31350.html 35000tyś przebiegu. Niektórych to ponosi fantazja z tym cofaniem licznika.
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

[quote=""Adrian_Malbork""][quote=""MiSiEk-GDA""]Wróciłem, byliście grzeczni ?? :crazy:
Byłem w tej "dziupli" na Oruni, ja pierdziele mają kolesie wybór, tylko 14stek ani śladu 5x100 :cry: ale gadał bym podjechał za tydzień to może coś będą mieć, bo w kontenerach załadowane mają,[/quote]

Hahahahah padłem. mają od Ciebie teraz zamówienie to się domyślam, że na Oruni zginie z 10 kompletów 5x100 w ciągu tygodnia ;)
Te kontenery to skąd niby ?

http://otomoto.pl/volkswagen-polo-35000 ... 31350.html 35000tyś przebiegu. Niektórych to ponosi fantazja z tym cofaniem licznika.[/quote]

Nie koniecznie AdrianQ moja ciocia ma Seicento od nowości rok 2000 albo 2001 i jeszcze nie pykło nawet 30,000 od nowości
W
WhiteGrow
Newbie
Newbie

Post autor: WhiteGrow »

hehe... u mnie koles sciągnął polo z 2000r z przebiegiem 23tyś :D..........i ludzie myślą ze ktoś się nie skmini ze licznik był kręcony :rotfl:
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

poza tym popatrz na pedał hamulca i sprzęgła, no i gałke zmiany biegów. Samochód nie zmęczony może mieć tyle. Jakiś dziadek pewnie jeździł raz na rok do kościoła ;)
W
WhiteGrow
Newbie
Newbie

Post autor: WhiteGrow »

no w sumie prawda ..wnętrze jest zadbane ale kierownica wypieprzona i to bardzo .. coś tam było kombinowane :-D .... Wiem sam po sobie moja matka jeździ matizem (wiem ja bym do tego nie wsiadł ).... i przez dwa lata zrobiła może 2tyś km :D
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »

[quote=""kolo""]krzychu20
gulf 1.6 D ? :D panzer wagen, brakuje lufy :D[/quote]

Jaa :crazy:
Ja nie wiem ile mój silnik ma przebiegu :blush2: ani ile przebiegu ma auto bo licznik jest do 99 999 km - wkrótce się wyzeruje :crazy:

Umyłem z zewnątrz gulfiacza, dywaniki gumowe też, odkurzyć by sie przydało jeszcze ale to moze jutro z polówą od razu :grin:
Przy okazji umyłem seryjny zawias z polo :blush2:

Bedąc w garazu napompowałem rower, naprawiłem dynamo i światło tylne :D
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

[quote=""krzychu20""]Bedąc w garazu napompowałem rower, naprawiłem dynamo i światło tylne :D
[/quote]
teraz mozesz smialo jechać na przystanek :crazy:
przystankersi rulez :D
Awatar użytkownika
Adrian_Malbork
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Adrian_Malbork »

[quote=""Marcinek""]poza tym popatrz na pedał hamulca i sprzęgła, no i gałke zmiany biegów. Samochód nie zmęczony może mieć tyle. Jakiś dziadek pewnie jeździł raz na rok do kościoła ;)[/quote]

Pokazać Ci swój pedał hamulca? identyczny jak ten na zdjęciu. popatrz na kierownice. przy 35tys nie powinna potrzebować plaka. Mieszek jest wymieniony bo nie wydaje mi się, żeby była wersja Kierownica zwykła - mieszek w skórze.
Podstopnica też zmęczona. Mógłby chociaż 100tyś ustawić :D ale nie 35
Ostatnio zmieniony 08 mar 2012, 18:03 przez Adrian_Malbork, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

mieszki zawsze byly skorzane...
Awatar użytkownika
krzychu20
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzychu20 »