Ludzie powariowali czy jak ?? :crazy: nie było mnie tu moment a tu jakieś dymy zawierucha i pani admin nawet musiała wkroczyć z wałkiem do ciasta do akcji
[quote="czaja"]BTW, program do pitów zainstalowany.[/quote]
ja wczoraj zainstalowałem i policzyłem, wyszło 132pln zwrotu, ale jeszcze Kasi mama ma mi sprawdzić czy babola nie zrobiłem, 20 lat ponad w skarbowym robiła i ogarniała takie rzeczy to lepiej się zna ode mnie.
A propo całego dymu co tu był to beka, pokazałem mojej kobiecie i cytuję rozmowę z gg:
Kasiulek 22:14:59
modami powinny byc kobiety
Kasiulek 22:15:04
by swoich facetow temperowac
Także nie jesteście sami panowie :piwo:
BTW
chłop od kół odpisał:
Witam,
Koła byly uzywane w Toyota Carina E, tam otwór centrujący był 54,2, ale z tego co pamietam sa na nich zalozone pierscienie centrujace, ktore mozna wyjac i otwor bedzie wiekszy, niestety na dzien dzisiejszy nie jestem tego w stanie potwierdzic, w weekend bede w domu to Panu napisze co i jak oraz podesle zdjecia bieznika. Samych felg nie zamierzam sprzedawac, bo dochodza do tego jeszcze koszty zdjecia opon i kolejna zabawa, a chce to sprzedac raz. Jesli chodzi o cene to raczej jest ostateczna, poniewaz felgi sa w naprawde bardzo dobrym stanie. Koszta prowizji jedynie moge opuscic. Nie sprzedawalbym ich gdybym w obecnym aucie tez mial taki rozstaw srub. Jesli chodzi o ogledziny to nie ma problemu, tylko wczesniej musialby Pan sie ze mna umowic, poniewaz kola przechowuje u rodzicow, wiec musialbym je wziac w najblizszy weekend do Gdanska.
Teraz ciekawe jaki tam otwór jest i czy 57,1 oraz ile wynosi prowizja od 800zł na allegro, ale tak czy siak chyba ten temat przestaje się opłacać....