[quote=""Borek""]Dzięki wszystkim :oki:
[quote=""Borek""]mnie najbardziej ciekawią daszki i meszkowata część uszczelek[/quote]
wbrew pozorom to nie stanowiło żadnego problemu. Motip Vinyl jest właśnie wymyślony do takich elementów - po wyschnięciu jest cały czas elastyczny, nie robi się skorupa, która mogłaby pękać pod nagięciu
[quote=""Toto""]dobrze jest Panie...dawaj namiary co to za materiał tapicerski użyłeś i jak się rozkładał na podsufitce, nie było problemów z jakimiś zgięciami? wal na PW obszerną relację [/quote]
materiał i klej z allegro o ten
http://moto.allegro.pl/sam03-tkanina-sa ... 71123.html
Układa się bardzo dobrze, nawet w okolicach daszków można spokojnie wykleić kształt choć trzeba nad tym troche posiedzieć .Najgorsze jest zerwanie starego materiału, a właściwie gąbki która za nic nie odejdzie razem ze szmatą - trzeba skrobać. Ja poradziłem sobie szczotką na wiertarce, tylko koniecznie musi być miękka mosiężna nie typowa stalowa bo moment i jest dziura na wylot.
Koszt całej operacji to raptem ok 150zł

P.S. widzę, że chyba nikt nie zauważył
nie ma rączek w podsufitce

stwierdziłem, że i tak tego nikt nie używa, a brak wgłębień pozwala zrobić clean look, wystarczy zakleić otwory na np. sylikonem przed klejeniem[/quote]
nie zauważył bo na zdjęciach nie widać

a podsufitka nie trzyma się też na tych rączkach właśnie?