jeśli dobrze patrzę to powinno to być: 1H0051733E wiązka elektryczna do głośników. ale nie na 100%. Koszt wg. ETKA to 43,21zł.
Najlepiej jakbyś zapodał tel do jakiego kolwiek ASO i zapytał się upewnić.
[quote=""turzol""][quote=""Gulunio""]Czy znacie numer i nazwe tego ułamanego plastiku na fotce? :piwo: [/quote]
Mam taką jakby co to pisz na PW http://imageshack.us/photo/my-images/192/p1030439a.jpg/[/quote]
Dzięki, jestem zainteresowany ale najpierw poprosiłbym o numer tej części bo jeśli cena nie jest wysoka to wolałbym kupić nową
[quote=""czaja""]jeśli dobrze patrzę to powinno to być: 1H0051733E wiązka elektryczna do głośników. ale nie na 100%. Koszt wg. ETKA to 43,21zł.
Najlepiej jakbyś zapodał tel do jakiego kolwiek ASO i zapytał się upewnić.[/quote]
W sobote będe dzwonił bo mam pare pytań. 43zł jest na strone ?
Osłona paska klinowego[/quote]
No popatrz, w życiu bym nie pomyślał że to o to chodziło. w rzeczywistości wydaje się większe niż na fotce w ETKA (a niby powinno byc takie samo z kształtu)
Kilka postów wcześniej pytałem o klapki - plastiki na bezpieczniki w 6N1 i tak udało mi się ustalić co i jak więc piszę może komuś kiedyś się przyda.
Pierwszym plastikiem idącym na bezpieczniki jest 6X0937065 lub 6X0937065A (to ustalił mi czaja i jemu dzięki), drugim plastikiem tzn całościowym - przykrywką na całą komorę bezpieczników jest 6N0857506 i w zależności od wersji jest dwa kolory.
A teraz mam prośbę o numery części sprzęgła 1,7 sdi AKU, tzn koła tarczy docisku i śrub koła oraz docisku, gdyby była fotka z rozpiską byłoby super. Ponoć w AKU wygląda to różnie w zależności od numeru silnika.
czaja brak słów po prostu dzięki za Twoją pomoc. Słuchaj, ale nie ma w rozpisce pozycji 1A (zestaw sprzęgła) dla silnika AKU, ciekawe dlaczego, zwróć uwagę. Ciekawe gdzie byłby ten numer dla AKU, jeszcze gdybyś mógł to wrzuć koło zamachowe. Nie patrzyłem w pdf ale jak w jpg jest to samo to wystarczy jpg.
Dzięki i przepraszam za zamieszanie że od razu nie pisałem o rozpisce. Wrzuć jednak poza jpg w innej formie bo rozczytać nie idzie cyferek i liter w opie. Czaja jeszcze raz dzięki.