niuniek84- polo SZARY MAT... new inspiration...F16 str.40

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Borek
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Borek »

Toto indeed :oki:
nie mam żadnego "ale" do koloru czy do tego, że wolisz mieć ochronę w postaci listew, skomentowałem tylko sposób w jaki to wszystko zrobiłeś i dalej uważam że opier..... go jak dostawczaka na handel i tyle. Wiadomo lakiernikiem nie jesteś, ale tu najbardziej rzuca się brak staranności i dokładności niż technologii
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Post autor: niuniek84 »

[quote=""Borek""]skomentowałem tylko sposób w jaki to wszystko zrobiłeś i dalej uważam że opier..... go jak dostawczaka na handel i tyle. Wiadomo lakiernikiem nie jesteś, ale tu najbardziej rzuca się brak staranności i dokładności niż technologii
[/quote]

hahaha dostawczak :P dobre nazywaj jak chcesz, autobusem, złomem, szrotem nawet traktroem :P nie obrażam się :) po to są fora żeby wyrażać swoje zdanie.

Może i nie jestem lakiernikiem.........na pewno nie mam jakiegoś mega doświadczenia i dłuższego stażu w malowaniu ale uczę się cały czas i to nie jest pierwsza moja rzecz którą malowałem. Więc trochę już pomalowałem elementów i jakbym nie miał pojęcia o tym to bym się nawet za to nie zabierał.

Czasami zastanawiałem się czy jest sens w ogóle tu pisać i cokolwiek pokazywać jak i tak większość mnie zjedzie :)

Ale nie poddaje się i stawiam czoło wyzwaniom i każdym opiniom :)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

Mi tam się podoba, samemu nie odważyłbym się swojego auta czy to 9N czy poprzedniej 6N dać w taki kolor, ale to jest dobre, że takiego nikt nie ma w tych barwach i chyba o to głownie Ci chodziło :grin: Jak go widzę, to od razu przypomina mi się auto Goozik-a bo tam też było nietypowo, jak Ci się koło znudzi można wpakować szeroką białą stal i też będzie robić wrażenie :good: a poprawki lakiernicze to pewnie na wiosnę jak pisałeś zrobisz i będzie ok.
BTW
Kiedyś po GD latał passat kombi starszy w takiej barwie i miał na boku krzyż taki jak w niemieckich czołgach, dość ciekawa inspiracja :crazy:
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

Nie marudz już i bierz się do roboty ! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

[quote=""Kuba""]Nie marudz już i bierz się do roboty ! :)

[/quote]
Mam siedzieć cicho i nic nie pisać bo to marudzenie? :P hehehe Jak ktoś nie wie pewnych rzeczy którymi się kierowałem przy malowaniu to zawsze trzeba wytłumaczyć innym a nie siedzieć cicho jak pipa :)

hehehe[quote=""MiSiEk-GDA""]Kiedyś po GD latał passat kombi starszy w takiej barwie i miał na boku krzyż taki jak w niemieckich czołgach, dość ciekawa inspiracja :crazy:[/quote]
Myślałem o tym, tylko jak gdzieś postawię auto czy nikt mi tego nie uszkodzi, jak zobaczy? Co do tego mam obawy bo auto jest cały czas w ruchu, a wiadomo jacy ludzie są.
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Sławku, gadaniem i różnymi opiniami nie ma się co przejmować, tylko robić swoje, bo dobrze Ci to wychodzi :) O mnie mówią, że jestem szalony, że inwestuję w kilkunastoletnie auto, ale jestem zdania, że wolę dołożyć i wiedzieć, ze auto mnie nie zawiedzie nić kupić nowsze, ale w niewiadomym stanie. A co do koła, to tak jak Karol mówi, jak Ci się Stefki znudzą, to szeroką mu :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
Gruby_
Początkujący
Początkujący

Post autor: Gruby_ »

O kurcze co się stało z zielonkawym "prawie" bratem mojej rakiety.

Projekt przeglądam od dawna. :) Ale teraz full zaskoczenie. Kontrowersyjnie musi być, znając poprzednie oblicze.
6N Zielona Rakieta ;>

Dawniej Grbb
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

sławku, może coś w tym kierunku: http://moto.onet.pl/256196,9094006,1,zd ... ml?node=27
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

Krzysiek przypadkowo zdradził mój projekt, nie świadomie hehehehe :grin: To już wiecie w jakim to ma być Stylu. Tylko że nisko i szeroko.
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""niuniek84""]Myślałem o tym, tylko jak gdzieś postawię auto czy nikt mi tego nie uszkodzi, jak zobaczy? Co do tego mam obawy bo auto jest cały czas w ruchu, a wiadomo jacy ludzie są.[/quote]
No z tym może być fakt kłopot bo ludzie mają pomysły i niech jakiś dziadek z wojny będzie pamiętał, że niemcy i granat do auta Ci zapoda :grin: lookam w necie czy są zdjęcia tego passka gdzieś, jak znajdę to Ci podrzucę tu
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

kurde, tak czułem :P widziałem gdzieś właśnie fotki polo w podobnym stylu, a jak napisałeś że inspiracja lotnicza, to już wiedziałem o co chodzi :D powiem tak, jestem za. wykorzystaj kilka smaczków z tego 6N, a na pewno będzie ogień w przyszłym sezonie
Awatar użytkownika
niuniek84
Swój
Swój

właśnie na drzwiach ma być ta gwiazda usa, numer pod lusterkiem, i inne detale :) prawie tak samo oznaczony :) tylko zastanawiam się czy naklejki gdzieś zamawiać czy może namalować to na samochodzie.
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

Widzę spore oburzenie, nadal się polaczki nie potrafią nauczyć co to jest forum i ocenianie auta po zdjęciach. Nikt nie jest idealny, a oglądając fotki można to ocenić tak, a nie inaczej. Jeżeli ktoś coś realizuje to musi się liczyć z krytyką.. ale rozumiem "polska" kraj w którym każdy chce być idealny i nie znosi krytyki. Czasami jednak warto popatrzeć czemu ta krytyka jest i ją przeanalizować.

Piszesz, że zapraszasz do literka farby i pistoletu - nie pomyślałeś czasem, że Ci ktorych nazywasz największymi krytykami nie poczuwają się do tego, żeby coś spier... ? Każdy robi co uważa ja wiem - ale nie każdego satysfakcjonują takie same wyniki pracy, swojej czy też wykonawców.

Jeszcze raz podkreśle, że koncepcja jest bardzo dobra. Mi się osobiście podoba i napewno zrobi zamieszanie. Kwestia jest tego rodzaju, że mam nadzieję iż nie powstanie kolejne auto które koncepcją powala a wykonaniem razi.

Powodzenia życze.
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

[quote=""niuniek84""]tylko zastanawiam się czy naklejki gdzieś zamawiać czy może namalować to na samochodzie.[/quote]
niby naklejki można zawsze usunąć jak Ci się znudzi (z resztą sam ostatnio usuwałeś :grin: ) i zrobić co innego i to przemawia by wybrać je, ale ja chyba bym pomalował, będzie bardziej kozacko i przypominało samolot i do tego biała szeroka stal = mega zgranie z tymi napisami U.S. Army na budzie :good:
Awatar użytkownika
nowaczek087
Początkujący
Początkujący

Post autor: nowaczek087 »

[quote=""Gaweł""]Najwięksi krytycy znów się odezwali na forum szkoda tylko ,że paplają głupoty nie widząc auta na żywo i nie wiedząc jak było malowane no w końcu oni są specjalistami w każdej dziedzinie brawa dla nich :clapping: . Teraz będzie nagonka ,że mat jest beee ,a do tego szary to już w ogóle jakieś nieporozumienie tak jak było ze stickerami które teraz są w co piątym aucie ,a te listwy nie ściągnięte to druciarstwo na maksa. Ja w Corrado mam ściągnięte i bardzo tego żałuję .W sumie nie ma BBS-a więc dla krytyków projekt jest słaby :) .
Widziałem ją na żywo i efekt jest dużo lepszy niż na zdjęciach. Niuniek dopiero zmienił koncepcję po stickerach i trzeba dać chłopakowi trochę czasu zanim dopracuje całość ale widząc jego zapał to do wiosny zdąży.[/quote]

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

...poczekajcie do sezonu to zobaczycie efekty, na zywo o wiele lepiej sie prezentuje...

(!!! wymyslcie jakis projekt sami i ZROBCIE GO a nie tylko czekacie zeby zobaczyc u kogos innego jak to wyglada !!!)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”