Polo "La Rocket" 6N 1,4 16V by Zidler

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Zidlersoul
Newbie
Newbie

Post autor: Zidlersoul »

[quote=""Diego69""]Front przekozak, ale taki wydech bardziej znany jest z Lupo a nie z polo... do Polo to nie pasuje... Albo daj jakąś nie rzucającą się w oczy końcówkę, ale wogóle schowaj wydech :)[/quote]

Rura zostaje, w 99% nikomu się nie podoba ale itak zdania nie zmienię :) Musicie to jakoś przeboleć. Zmiany z tyłem to takie ze rejestracje chce dać na środek zderzaka i będę miał Clean Klapę bez malowania i ściągania jej :yahoo: tylko zderzak trochę zmodyfikować i zaspawać miejsce na hak do holowania i będzie git. nad felgami tez jeszcze myślę ale to może później, teraz pieniądze poszły na nowe autko co w sobotę z Berlina przywiozłem, teraz trzeba sie jednego z moich pozbyc. :grin:
[size=12px]viewtopic.php?f=29&t=33142[/url]

Obrazek
K
KoKo

Post autor: KoKo »

[quote=""Zidlersoul""]Rura zostaje, w 99% nikomu się nie podoba ale itak zdania nie zmienię[/quote]
auto ma się podobać tobie
Awatar użytkownika
Roli
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: Roli »

poważnie mówisz o tym aby zrobić klape z tyłu na gładko i rejestracje wyrzucic na zderzak?
nie rób tego polo jest jeszcze do odratowania :beg:

na moje tylni wydech aut powinien być bo jednak lupo gti to to nie jest :D...

jeśli wypchnąłeś błotniki to może pomyśl nad jakaś szeroką 14stką?
bo tak nie wygląda ciekawie :(

co do lamp i bad looka już się wypowiedziałem prędzej nigdy mi się to w żadnym samochodzie nie podobało i podobać nie będzie...
sezon 2011
http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420

\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

fajna baza, da się coś z nią zrobić. też kiedyś przechodziłem przez przyciemnione szyby, badlook i chińskie lampy :crazy: na szczęście, przeglądając topowe projekty z forum - udało mi się wyjść na prostą :grin: wiadomo, w niemczech panują nieco inne trendy jeśli chodzi o skalę i jakość przeróbek. w polsce ceni się dobre koła, mocne obniżenie i przede wszystkim estetykę. życzę powodzenia w realizacji Twojej wizji :)
Awatar użytkownika
Zidlersoul
Newbie
Newbie

[quote=""krzyDOLAR""]fajna baza, da się coś z nią zrobić. też kiedyś przechodziłem przez przyciemnione szyby, badlook i chińskie lampy :crazy: na szczęście, przeglądając topowe projekty z forum - udało mi się wyjść na prostą :grin: wiadomo, w niemczech panują nieco inne trendy jeśli chodzi o skalę i jakość przeróbek. w polsce ceni się dobre koła, mocne obniżenie i przede wszystkim estetykę. życzę powodzenia w realizacji Twojej wizji :)[/quote]

Każdy ma swój gust, ja jednak jestem za moim typem tuningu. Badlook, jednak robi efekt. A lampy to mi wiszą skąd są, mogą być nawet z Alaski, ważne ze dobrze wyglądają na aucie. jeśli lampy nie są z Hella to już są złe? jak dobrze pooglądasz zdjęcia na necie to zobaczysz ze najlepsze polówki i inne auta w Niemczech i nie tylko, tez maja tak zwane chińskie lampy.

pozdro

Obrazek
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

nie napisałem że mi się to nie podoba, napisałem że też miałem podobną koncepcję - ale od niej zrezygnowałem. z zagraniczną scena vag jestem na bieżąco, także nie muszę oglądać zdjęć w poszukiwaniu panującego tam stylu :) niektóre koszałki opałki z niemiec przyprawiają mnie o silne torsje:
Obrazek
tam jest to nazywane tuningiem - w PL panuje raczej moda na styling. i niech tak pozostanie, bo gdyby na zloty miały przyjeżdżać takie muminki, to ja bym się wycofał z zabawy
i
inco
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: inco »

akurat to foto co wysłałeś Krzysiek.. auto z chęcią bym obejrzał. Kupa dobrej roboty, wykoannie itp i wcale mocno mnie nie odrzuca.

[quote=""Zidlersoul""] jak dobrze pooglądasz zdjęcia na necie to zobaczysz ze najlepsze polówki i inne auta w Niemczech i nie tylko, tez maja tak zwane chińskie lampy[/quote]

dobrze że mam okulary na minusie ;D
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.
indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego :D
Awatar użytkownika
Zidlersoul
Newbie
Newbie

Co do zdjęcia białej polówki to bryczka fajna, tylko ten brak migaczów z przodu... :banghead:
Mnie osobiści się to nigdy nie podobało.

Obrazek
K
KoKo

Post autor: KoKo »

Zidlersoul
dzieje się coś
Awatar użytkownika
Zidlersoul
Newbie
Newbie

Dzieje się i to dużo ale fotki chce wrzucić dopiero jak skończę, tył autka przechodzi przemianę :)

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”