Niestety wycieraczka mnie pokonała, zrobiło się ciemno i na dzisiaj koniec. Pomyślałem sobie, że sprawdzę co w tej wtyczce od silniczka się dzieje i na jednym przewodzie jest zasilanie po przekręceniu klucza w stacyjce, środkowy brązowy to masa, a w zielono-czarnym nic się nie dzieje nawer gdy manetką włączam wycieraczkę a chyba powinno :niewiem: Bezpieczniki są ok, więc z tego co wyczytałem trzeba sprawdzić przekaźnik. Przekaźniki znajdują się w tym aucie za tą plastikową skrzynką z bezpiecznikami ? Bo jak na moje oko właśnie za nią jawi się coś na wzór przekaźników.
Edit:
Próbowałem się pozbyć tej wycieraczki (już mi na niej nie zależy będzie ładna zaślepka) jednak nic nie jest w stanie jej ruszyć.Po wylaniu połowy puszki wd40 i 2 godzinach siłowania padłem nawet na barbarzyński pomysł, przywiązałem do tej wycieraczki stalową linkę tak aby siła równolegle do osi ramienia działała, druga strona linki do pręta, zaparłem pręt i szarpię, jak widać bez efektów. Klapa aż się wyginała a wycieraczka dalej na swoim miejscu. Dam zdjęcie, jak się okaże że coś jeszcze trzeba odkręcić to chyba sobie zrobię sepuku :assasin: