Głośniki na tylnich drzwiach.

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

t
tomek.90
Newbie
Newbie

Głośniki na tylnich drzwiach.

Post autor: tomek.90 »

Witam. Mam pytanie, czy jest mozliwosc zalozenia glosnikow na tylnie drzwi? Nie bedzie to kolidowac z podnosnikami szyb? No i mam pytanko, czy na tyl sa pocowania do glosnikow , bo na przod sa, jednak w etce nic na ten temat nie ma. Moze juz ktos zakladal glosniki i mi podpowie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Mlody
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mlody »

Nie ma mocowan glosnikow do tylnich drzwi.
Zamontowac pewnie sie jakos da, tylko po co? Troche rzezbic bedziesz musial.
Zamontuj 16 w przednie drzwi, wyglusz, tweetery w slupki albo w miejsce dziesiatek w destce, do tylu suba ze wzmacniakiem i bedzie gitara :good:
Albo w polke glosniki jakies basowe i cos na przod (i tu mnie wszyscy pewnie zjada :D) Ja tak mialem jak zaczalem przygode z Polowka i tuz przed jej sprzedaza i dawalo rade, fajnie gralo.
Awatar użytkownika
Bieniek1984
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Bieniek1984 »

dokładnie tak jak ci Mlody napisał. Ja mam tak: 10'' w desce, tuba w bagażniku i cykacze (zeby troche sopranu dawały) i ogólnie jest ok. Nie jest to może mega super rozwiązanie ale gra ok i mi starczy.
Było -> ABS, PPx2, OpenAiR, Servo, centralny+alarm, szport wydech <!-- s]
Bylo Audi B4 1,9 TDI + chip ,
było VW Golf 1,6 TD + LDA, FMIC
było Audi A4 1.9 TDI chip 115KM
jest VW Golf 4 1.9 TDI 90KM
Jest wsk 125
Awatar użytkownika
pawelec
Początkujący
Początkujący

Post autor: pawelec »

U mnie śmigają w desce 10-tki, w drzwiach 16-tki wszystko od Pioneer'a + wygłuszenie deski rozdzielczej i drzwi. Wzmacniacz i głośniki z tylnej półki wywaliłem. Radyjo to JVC i też śmiga dobrze. A jak trzeba to głośno zagra bez zgrzytu :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”