[9N] Problem z zawieszeniem?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

d
dalgen
Newbie
Newbie

[9N] Problem z zawieszeniem?

Post autor: dalgen »

mam problem z przednim zawieszeniem tz. przy wiekszej szybkosci gdy skrecam w lewo to slysze glosny szum kola prawego a gdy skrecam w prawo to nie , nastepnie na postju przy skrecaniu kierownica w prawym kole cos pyka ,a szczegolnie gdy powoli cofam ale nie jest to przegob bo tak samo dzieje sie na postoju.Nastepny problem to swiecaca sie kontrolka nie zapietych pasow i nie ma sygnalu ,bezpieczniki sprawdzone
k
krzysztof65
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: krzysztof65 »

Masz do wymiany łożysko w prawym kole.
d
dalgen
Newbie
Newbie

lozysko juz wymienilem i nadal mam ten sam problem
Awatar użytkownika
Polok
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Polok »

U mnie też szum z prawego koła przy skręcaniu w lewo okazał się padniętym łożyskiem. Wymieniłem na FAG-a. A Ty?
Pamiętaj ku przestrodze... Że nie jesteś sam na drodze.

Obrazek
d
dalgen
Newbie
Newbie

ja kupilem na ebayu nie wiem jak sie nazywa producet nie moglem sie doczytac ale kosztowalo dosc drogo tz 55 funt ale nis to nie pomoglo dalej szum i pykanie
Awatar użytkownika
Polok
Raczkujący
Raczkujący

[quote=""dalgen""]ja kupilem na ebayu nie wiem jak sie nazywa producet nie moglem sie doczytac[/quote]
NIE MOGŁEŚ SIĘ DOCZYTAĆ??? Tzn co? Zardzewiałe było? Hehe - Genuine parts!!! REMEMBER!!!

Obrazek
d
dalgen
Newbie
Newbie

nie niebylo zardzewiale tylko nigdzie nie pisze nazwa firmy jak mozesz to napisz gdzie jest nazwa firmy
Awatar użytkownika
Polok
Raczkujący
Raczkujący

Cóż... Jedno więc jest pewne - Kupiłeś podróbkę albo w ogóle jakąś "firmową" chińszczyznę. Nie pamiętam już gdzie dokładnie na piaście jest pisana nazwa, pamiętam jednak że była tłoczona (bita). Na tarczy hamulcowej jest nadruk komputerowy na krawędzi. Z resztą zapewne każda firma umieszcza gdzie indziej swoje logo. Jeśli oszczędza się na takich częściach, wymienia się dwa razy. Można o tym poczytać na forum...
Pozdro.

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”