Różne części blacharskie - z jakich modeli pasują?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

q
qba180
Newbie
Newbie

Różne części blacharskie - z jakich modeli pasują?

Post autor: qba180 »

Witam, jakiś czas temu moja żona poobijała naszą polóweczkę... Wyglądało to groźnie, ale na całe szczęście żonie nic się nie stało. Jeśli chodzi o auto - niestety nie było już tak wesoło... :( Z każdej strony ma większe lub mniejsze wgniecenia, a na dodatek strażacy wycięli szybę czołową (procedury - auto stanęło na lewym boku). Przymierzamy się już do zakupu większego brata Polówy (GOLF IV Variant), więc raczej za niedługo się z poobijanym autkiem rozstanę, ale szkoda mi go sprzedawać na części lub za "grosze" - tym bardziej, że auto ma "full wypas" wyposażenie i dobry silnik 1,9 TDI (ALE).

Stąd moje pytanie: czy opłaca się jeszcze w polówkę inwestować (mój ojciec wziąłby go jako auto robocze do firmy)? Szukałem trochę części, ale albo są do zwykłej Polo, albo w złym stanie lub kolor inny.

Ktoś miał na forum dostęp do programu, który jest w stanie pokazać które części z innych aut pasują do Polo Varianta.

Przede wszystkim chodzi mi o lewy przedni błotnik, lewe przednie drzwi (+lusterko elektryczne, szyba) i szybę czołową. Z resztą wgnieceń można jeździć.

http://tablica.pl/oferta/volkswagen-pol ... Dht9W.html

W razie czego podsyłam zdjęcia polówy (nie wiem czy tak mogę, bo są na serwerze portalu handlowego) - jeśli ktoś ma tani dostęp do części (najlepiej na terenie Śląska) to dajcie znać. Dzięki!
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

[quote=""qba180""]Przede wszystkim chodzi mi o lewy przedni błotnik, lewe przednie drzwi (+lusterko elektryczne, szyba) i szybę czołową. Z resztą wgnieceń można jeździć.[/quote]

Caddy Classic na 100% może seat Vario ?

pozdro
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”