Witam mam poważny problem kupiłem sobie polo ale juz po 15 min nie chciało odpalić podłączylismy komputer do niego to pisze baza sterujaca zablokowana byłem dzis na warsztacie to mowili ze immobilizer sie zablokował jak to odblokowac zna sie ktos na tym co moze to zrobic auto stoi juz 4 dnia a ja potrzebuje jeżdzić do pracy pomocy co mam zrobić
ktory rocznik Poli? Bo jest mozliwosc,ze zablokowalo Ci immo gdyz masz nie ori kluczyk(immo od chyba 97 jest zmiennie kodowane) i zablokowalo i nie odpalisz. Znajomy mial podobny problem ale w golfie. Moze to jest to..
takie coś to tylko u elektronika zdejmiesz miałem tak przy mercedesie vito po remoncie kapitalnym przestał zapalać błąd immobilajzera mi to zrobił znajomy z lichenia koleś jest dobry w te klocki polecam :szefu:
Immo nie ominiesz, to wbrew pozorom nie jest takie proste urzadzenie. A nie zapala tzn nie kreci rozrusznik? Czy kreci i nie zapala. Trzeba by bylo go zachowlowac do jakiegos magika elektryka, zeby zakodowac na nowo immo. Podobno da sie to zrobic VAGiem, ale nie wiem jak.
Nie pomoże koni kupa, jak kierowca dupa...
Pogotowie komputerowe, alarmy samochodowe, centralne zamki... 664 183 673
marcin86 ma rację da się to zrobić Vagiem ale do tego potrzeba specjalnego programu czy coś takiego tak jak pisałem wcześniej robił mi to znajomy ale jak to nie wiem podpioł się tylko pod standardowe wejście diagnostyczne parę minut mu to zajeło i po zawodach no w końcu gość to magik wice mistrz polski w te klocki polecam go do takich rzeczy.
:piwo:
a ty marcin86 nie potrafił bys tego zrobić no ja mysle ale ne mam głowy gdzie takie cos robia jestem z katowic moze znacie kogos zależy mi na tym chciał bym juz tym pojezdzic
a czy jak kupie cały zestaw stacyjka immo i komputer sterujacy to bedzie działać i czy komputer moze mieć inne numery niż moje czy nie tak samo czy musze kupic to wszystko z jednego auta czy moge kompa z innego i stacyjne tez z innego