[quote=""Castor Troy""]
Aktualnie autko ma przejechane 1372km i wszystko SUPER.

[/quote] No to by byl smiech na sali, jakby po 1300 km cos mialo byc nie w porzadku

, szeczegolnie w aucie za ponad 60k, wiadomo VW juz nie ten sam co kiedys, zawsze znajda sie jakies bolaczki, szczegolnie w pierwszych fazach wprowadzenia produktu na rynek, ale ja zakladam zrobic moim duzo, duzo kilometrow i oczekuje, ze obedzie sie to bez wiekszych napraw :piwo: , zawieszenie dostanie moze troche mniej, bo uzywam auto w Niemczech, ale wiadomo nie tylko zawieszenie moze pasc

. Widze, ze trzaskasz kilometry w ciagu roku 1372 km ^^, to ja moim w ciagu 1,5 miesiaca juz mam zrobione 3500 km :shock: , dlatego ja jestem zwolennikiem kupowania aut z wyprzedazy rocznika, bo jak sie malo jezdzi, to po co kupowac auto z danego rocznika, jesli sie w ciagu roku maly przebieg zrobi i juz rok w metryce autko ma, oczywiscie chodzi o wyprzedaz z rabatem ponad 10 -15% ceny katalogowej, bo tyle traci autko w ciagu roku z konca produkcji minionego rocznika, normalnie to po pierwszym roku nasze Poloweczki sa juz niestety warte 70-75 % ceny zakupu, juz po wyjezdzie z salonu, takie realia. A powiedz, jak u Ciebie wyszlo z aktywowaniem doswietlania zakretow w halogenach, bo o ile sie nie myle kiedys o tym wspominales na AwC, u mnie sie nie spisali w ASO, nawet kody im zapodalem, kody nbyly ok, ale mi cos wkrecali, ze kable trzeba poprowadzic do halogenow i zaprogramowac kluczyk (nie wiem po jakiego grzyba, ale ok) i chcieli mi to przy odbiorez zrobic, ale bym musial 2 godziyn czekac, a tyle nie mialem czasu i to prowadzenie kabli mnie odstraczylo w nowym aucie, ale wiem z niemieckiego forum Polo 6R, ze ziomki to dali sobie aktywowac tak jak ryglowanie zamkow po przekroczeeniu 15 km/h, to mi akurat zrobili przy odbiorze w salonie, bardzo przydatny bajer i co najwazniejsze bezpieczny

, jak sie czegos dowiem w sprawie aktywowania doswietlania zakretow, dam znac.
Jesli chodzi o twoje mody, powiem zacne
Szczegolnie te aluminiowe felgi, ktore VW montuje standardowo w Highline, uroda nie grzesza, a jelsi chodzi o inne, to polecalbym 16-calowe, 17-stki beda Tobie niemily masaz dla kregoslupa serwowaly, juz na polskich dziurach 16-stki dobijaja niemilosiernie, wiadomo np. Boavisty wygladaja malina, ale troche komfortu tez trzeba miec