[quote=""shao""]Mowilem Ci juz, ze git fura? Jak nie to mowie teraz[/quote]
Shao, tak szczerze to jeszcze nie czas na takie teksty - przesadziłeś ;P ,ale mimo wszystko miło.
Ludzie zwykle zaczynają od obniżenia, a u Ciebie było już kupe narobione więc teraz jak wskoczyła glebka to wszystko tworzy spójną fajną całość, podobuje mnie sie . Nie wiem jak to się ułożyło bo w Slesinie nawet nie zobaczyłem czerwonej, a wiem że pare godzin byłeś :niewiem:
Widziałem że projektory na sprzedaż, co w zamian?
Zjechałem na weekend do rodzinnego miasta i postanowiłem zrobic kilka lepszych zdj.:
a tu stara buda wkradła się w kadr ;/
Ogólnie rzecz biorąc od dłuższego czasu nic się nie zmieniło po za glebą i kilkoma naklejkami wykonanymi przez kolegę [nakręca mnie na stickera na masce], ale obiecuje, że na tych modyfikacjach to nie koniec. Ogarnę kilka szczegółów i muszę się uśmiechnąc do shao w celu sesyjki polci
W tym roku mało modów, niemniej jednak każdy, nawet mały mnie cieszy.
Na najbliższy tydz./2-wa plany:
-podpórka [alu.] dla mego stryja mechanika [nowy zakup jeszcze nie doszedł]
-ciemne, przednie obrysówki, tylne będą w lampach
[quote=""Kamil88C""]podpórka [/quote]
Chyba rozporka.
Ja bym dorzucil ciemne kierunki i tylne lampy na black magic.Czerwone sie za bardzo zlewaja z lakierem.
Po wizycie na Vag Evencie zachciało mi się mk3 XX jahre, dlatego planuję sprzedaż polci tym razem na poważnie, a że nie sprzedam go za tyle ile oczekuję ogłaszam wyprzedaż gratów z mojego autka. Polcię wyślę do Żyda w serii. Pytania i negocjacje na PW.
Później informacje będą w dziale giełda.