[quote=""shaolin1""]A co myslicie o smoked o odcieniu lakieru nadwozia?Trzeba by bylo takiej folii poszukac tylko i okleic...[/quote]
Na allegro jest taka folia i nawet specjalnie do tylnich swiatel.Odcien tez by sie znalazl.
Borek kup folie i tak je zaciemnij i bedzie duzo lepiej.Jak sie nie spodoba to w kazdej chwili mozna zerwac.
Ostatnio zmieniony 10 cze 2011, 10:51 przez przem_polo, łącznie zmieniany 1 raz.
nie nie, żadnych kolorowych przyciemnień. Chyba kolegium opiniujące ma racje, te lampy fajnie wygladają poza autem, po założeniu czar ciut pryska :blush2:
Czas na mały up bo coś tam wpadło
jakaś tam belka i stabilizator
ale ponoć diabeł tkwi w szczegółach
no i ma praktycznie nowe przelotki/uchwyty oraz przewody hamulcowe pod tarcze - od kogo ta bela chyba łatwo skojarzyć
zebrałem też co ciekawsze foty ze ogólnopolskiego (nie mojego autorstwa)
no i sesyjka podwórkowa przy halogenie
mnie też się podoba, niby wielkich zmian nie ma ale smaczek w moim guście
zastanawia mnie tylko jak wiele daje ten stabilizator... może borek pojeździsz trochę "bez" a później "z"?
Az mnie dziwi ze nie wzioles jeszcze wahaczy z powerflexami... mi zwineli z przed nosa zanim sie zorjetowalem
Kanał zalewam za tydzien, Podnosniki juz sa a wiec jesli projketu T nie zaczne to mozemy wjezdzac i wymieniac
Ja zmienialem z 17 na 22 ... roznica jest spooora tylko bez belki na tyle tyl lubi wynosic. Przod sie nic nie przechyla prawie. Ale u Borka juz belka bedzie wiec jest gitara
[quote=""TOFIK_6n2""]On poprostu nie ma nic innego do roboty [/quote]
yyyy?
[quote=""TOFIK_6n2""]Az mnie dziwi ze nie wzioles jeszcze wahaczy z powerflexami... mi zwineli z przed nosa zanim sie zorjetowalem [/quote]
wiem, czaiłem się za długo...ale też troche obawiałem się czy aby mi to aż nadto nie usztywni przodu, tył to tył, ale przód wole jak będzie bardziej czuły