[quote=""bartek_tychy""]no ladnie to wyglada mega swiezo hehe ale Skoczi pochwal sie frontem bo zastanawiam sie jak zdesio przednie wyszlo, fajnie mu na tym bbsie

jest naprawde czysto i schludnie

polo klasa
pozdro ziom[/quote]
pewnie myślisz, że jest na gładko muszę Cię rozczarować

robiłem normalnie z prostego względu wolałem dofinansować nadkola a na zderzak już zabrakło trudno

może kiedyś..
Więc tak jutro autko u mnie w weekend mycie i dokumentacja z przeprowadzonych prac także jeszcze kilka dni

:piwo:
[size=99px]2011-06-03[/size]
A więc nadszedł ten dzień

Polo wygląda tak jak od początku jego zakupu mi się marzyło

minęło 1,5 roku i oto efekty moich ciężkich starań
[size=99px]Kilka fotek z przed i po przeprowadzonych pracach [/size]
[size=99px]Przed:
[/size]

[size=99px]Po:
[/size]

[size=99px]Przed:
[/size]

[size=99px]Po:
[/size]

[size=99px]Przed:
[/size]

[size=99px]Po:
[/size]

[size=99px]Przed:
[/size]

[size=99px]Po:
[/size]

[size=99px]Przed:
[/size]

[size=99px]Po:
[/size]

[size=99px]Przed:
[/size]

[size=99px]Po:
[/size]
[size=99px]R[/size]eansumując:
Pozbyłem się ognisk rudej, wszystkie nadkola są nowe (niestety przód reperaturki i nie spasowały idealnie, mimo to prawie nie widać różnicy

co mnie cieszy), wyciągnięty został prawy próg, wyrzuciłem listwy, zaspawałem miejsce zamka w klamce od bagażnika, w kolor poszły klamki

i inne rzeczy co pewnie i tak widać będzie na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolony mimo to pozostawiam resztę krytyki na potem gdyż zobaczymy co będzie po 1, 2 zimie, ponieważ nie zamierzam pozbywać się samochodu, dobrze się sprawuje. Dalsze plany co do Polo to oczywiście kwestia gotówki, ale chciałbym zrobić motor powymieniać wszystkie części aby Polo mnie nie zawiodło nigdy:), podłogę i pomyśleć nad zmianą frontu, środka i tyłu
Każda krytyka mile widziana gdyż auto robię pod swój gust, ale ma też podobać się innym.
Fotki spod domu, niebawem pewnie trafi się jakaś sesja

Dzięki za cierpliwość
:amen: