odsyłam Cię do szukajki!

Jest na forum na 100% taki temat. Czytałem go. Z racji, że nie chce mi się go szukać, napiszę Ci co pisał ktoś kto to robił - z pamięci więc mogę się mylić. Gościu oddawał auto do jakiegoś prywatnego serwisu warsztatu, który się tego w ogóle podjął. Podobno niektórzy nawet nie chcą się zabierać za takie rzeczy. Techniczna możliwość jest. Pisano tu wcześniej na forum, że raczej się nie da, bo blok silnika może nie mieć miejsca, żeby przymocować kompresor. Jak się okazało da radę - ten ktoś nie miał wcale klimy i udało mu się założyć chyba Climatic. Koszt? Z tego co mi świta, to dostał całą instalację z rozbitego auta. Za instalację i montaż zapłacił coś w okolicach 2500zł... Pamiętam, że pisał, że jest pod wrażeniem, bo auto oddał rano do roboty, a na wieczór było gotowe. Do tego mechanicy nic nie uszkodzili we wnętrzu - jakby nie było, było co rozkręcać.
Poszukaj, bo mogę się mylić. Czytałem ten wątek jakiś miesiąc temu więc mogłem coś pokręcić.
EDIT: Ciekawość mnie zżerała i znalazłem Ci ten topic
viewtopic.php?f=16&t=16735&p=297551&hilit=monta%C5%BC+klimatyzacji#p297551
jednak trochę pokręciłem z ceną, ale masz za to źródło
BTW... ASO - 10k zł

Jak ja lubię słuchać jak ludzie mówią/piszą ile kosztują usługi w ASO... Aż banan mi się na twarzy maluje

Gdyby w ASO mieli stację benzynową, to może zatankować bym do nich pojechał

A tak, to nigdy w życiu!
Pozdrawiam