Jak ominąć immobilizer ?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

P
Polo-man
Newbie
Newbie

Jak ominąć immobilizer ?

Post autor: Polo-man »

Witam. Już się naczytałem w necie tych "znafsów" tematu odnośnie immo i nic co mnie interesuje się nie dowiedziałem.
Zgubiłem kluczyk do polo 1.0 1997r. Kupiłem stacyjkę z kluczem z nowszego modelu z innym immo , różnica we wtyczkach.
Za skarby nie mogę podpiąć. Chcę wywalić immo całkowicie lub ominąć go.
Jak to zrobić ?
Tylo nie piszcie proszę o VAG-u i o tym, że się nie da bo sąsiadowi kilka miesięcy temu, banda nastolatków sprzątnęła Polówkę spod domu łamiąc blokadę kierownicy.
Dziękuję.
Awatar użytkownika
Bruczyk
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: Bruczyk »

jaka pewnosc ze tylko zlamali blokade a nie odpalili auta poprzez tryb serwisowy komputerem??
P
Polo-man
Newbie
Newbie

Post autor: Polo-man »

Trzech gówniarzy bez prawa jazdy pojeździło sobie chwile i zostawiło auto na jednej z osiedlowych ulic.
Raczej nie nosili ze sobą wyczyszczonego komputera ani innych bajerków.
Powiedzcie tylko proszę czy w tym Polo immo blokuje zapłon czy tylko prąd na pompie paliwa ?
Jeśli tylko pompę to jak najszybciej bez ciągnięcia dodatkowego kabla od pompy obejść ?
Dziękuję.
m
michałysy
Newbie
Newbie

Post autor: michałysy »

witam
ja mam podobny problem, tez zgubile kluczyk, polo 2002, mam scacyjke od tego samego rocznika, tylko benzyna, i teraz pytanie jakie siedzi tam immo ?? czy jezeli kupie nowe immo to dam rade w domowym zaciszu i przy urzyciu Vagu zaprogramowac ten kluczyk i jak tego dokonac, chyba ze macie jakies inne propozycje ?? wiadomo samemu wyjdzie taniej, prosze o rade
c
cfk
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: cfk »

w classicu 97 masz odcięcie tylko na pompe. (przynajmniej u mnie) Na krótko dwa przewody z wiązki przy alarmie i chodzi.
Bo czerwone jest szybsze

cFk
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”