Witam.
W moim nowym Polo 6N, bez przerwy drży doś w desce rozdzielczej. Gdy osłonę airbagu pasażera docisnę z lewej strony, dzwięk ustaje.
Chciałem osłonę zdjąć, i nakleić na jej lewą krawędź od środka, lub nawet w około jakiś materiał.
Tylko pojawia się pytanie, jak zabrać się za wyjęcie osłony airbagu?
PS. Czy bez zdejmowania zegarów, można sprawdzić jakiej firmy one są? (z tego co wyczytałem były od środka białe i czarne, w jednych dało się włożyć żarówkę rezerwy a nie chcę rozbierać na daremno)
Czy da się rozpoznać bez rozbierania zegarów, czy na pewno da się wsadzić do nich żarówkę od rezerwy?
Mam też inne pytanie
czy w Polo 6n normalne jest, że drzwi otwierają się luźno? Chodzi mi o to że w innych autach otwierają się "na trzy razy", trzy takie pozycje otwarcia w których się trzymają. U mnie tego nie ma, i łatwo sobie i komuś obić drzwi na parkingu choćby przez wiatr który ruszy drzwi.
[quote=""locke90""]czy w Polo 6n normalne jest, że drzwi otwierają się luźno? Chodzi mi o to że w innych autach otwierają się "na trzy razy", trzy takie pozycje otwarcia w których się trzymają. U mnie tego nie ma, i łatwo sobie i komuś obić drzwi na parkingu choćby przez wiatr który ruszy drzwi.[/quote]
Normalne. W innych autach na ograniczniku są np. 3 rolki, które odpowiadają za trzy osobne pozycje otwierania drzwi.
W polo tego nie ma. Po prostu musisz trzymać drzwi przy otwieraniu i uważać, żeby nie obić.
[quote=""szmydziu""]W polo tego nie ma[/quote]
Oczywiście że jest. Tylko jest dużo słabsze niż w innych autach. Jeżeli nie trzyma ci ogranicznik to trzeba zakupić sprawny.
Witam.
Mam pytanie czy jest różnica jak się podłącza poduszkę. kostka wchodzi i na dwa sposoby. Czy jest możliwość połączenia jej źle czy to nie ma różnicy. Chodzi mi o poduszkę pasażera w 6N