Sledze sobie po cichu Twoje poczyniania, fure widzialem raz na spocie w Arkadii i bylo najs (wtedy co robilismy foty do gazetki ). Zasluzona przerzutka do zaawansowanych projektow!
Tofik czekam na manuala wraz z nymerami części :piwo: . W wakacje będę rozbierał moja pole do gołej blachy więc przy okazji zrobił bym moda w lampach. Najbardziej mnie interesuje nr soczewek i sterowników
Potrzebujesz opinii, porady technicznej pisz na gg lub PW
fajne jest polóweczka... szkoda że sonda nie chciała się odczytać
no plany ambitne na wyłuskanie pare kucy więcej.. zadbaj jeszcze o moment obrotowy i będzie gites :oki:
Widziałem, siedziałem, jechałem. Samochodzik rewelacja, bixenon bajka (daje po gałach). Plany na odwieśniaczenie auta świetne, choć już jest ok . Co do silnika jedzie rewelacyjnie, ryczy jeszcze lepiej :-D . Powodzenia w dalszych modach .
Kilka fotek ze zlotu w Ślesinie które wrzucili chłopacy
Kas juz wiem czemu nie moglismy sprawdzic AFR... poprostu ta sonda padła Po weekendzie zamawiam nowa w końcu prowadzę nowe kable i podepnę u siebie bo okazuje sie ze moj koleżka również ma inovida takiego jak ty z przejściówka Ale jak to stwierdziłeś na węch na dole ekonomia na gorze podlana
Jesli sie uda to w tym miesiącu trafi do polo skrzynia ETB od 101 z dłuższą 5 byc może climatronic i ori klapa ze znaczkiem (obecna kompletna ze spoilerem lummy bedzie na sprzedaż ) I jesli wydołam to w koncu zamontuje elektryke szyb heheh Ciężki miesiąc sie zapowiada..... Dodatkowo muszę wymienić sanki maglownice i przeprowadzić konserwacje podwozia w kilku miejscach ... niestety żaby trochę powyginały mi próg .
Ostatnio zmieniony 06 maja 2011, 0:32 przez TOFIK_6n2, łącznie zmieniany 1 raz.
TOFIK_6n2 to zmierz ile tam masz jak ma wejście na Vag'a (to niech się wepnie na OBd2) w innovacie to niech zrobi zapis na 15-25 minutach prznajmniej będziesz wiedział gdzie ma liptona
no to fakt ciężki miesiąc bo swonda to jakieś 300 zł
vwkas18
Sonda to jest pikus pryz klimie i skrzyni Podepniemy jak cos tam bedziemy stroic Na razie niech jezdzi jak ma bo program byl pisany z nad wyzka Pb na gornych obrotach:) NA to nie turbo wiec tak szybko nie poplynie