[quote=""PeroG40""]całkiem całkiem tylko ten znaczek polo troche nie bardzo ale jak ci to pasuje to super. :hello:[/quote]
heh wiem ze taki nijaki, szukam cały czas emblematu Diesel ale ciężko takie coś dostać. Przeważnie są durbodiesel a ja poszukuję od audi 80.
Pewnie niedługo zniknie, ale dzięki za dobre słowo
Wszystkie 4 mahle pokrzywione w ch*j. 160zł nie moje, na dodatek pozadzierali ranty i trzeba poprawiać polerkę. Mniejsza z tym działam dalej. Tak oto foty z otwarcia sezonu na pasie startowym w koronowie.
Jutro akcja klepanie rantów z przodu i wymiana łożysk na McPersonie. Potem na zbieżność.
Następnie odkładam kasę na blacharę, i nie mam tu na myśli rudej. Trzeba się pozbyć wszystkich wgniotów i wyprostować drzwi. Potem się pomyśli. Ranty przepoleruje w tygodniu jeszcze raz...
[quote=""Speede_ZGL""]ładnie ładnie, podoba mnie się mimo że to białe polo :oki: a czy jest szansa na jakąś foto relacje z zaklepywania rantów?[/quote]
Nie ma sprawy jutro cyknę fotki
Koło kołem, robi robotę OGROMNĄ!
A ja chciałem zapytać... Bo Twoje VW tez jest białe, z tym, że na prawdę białe tak sądzę po fotkach, a moje na niektórych jest białe i na niektórych takie wpadające w żółty czyli kremowe no i takie jest w rzeczywistości. Nie jest idealnie biały i żywy kolor. i żadna pasta też tego nie zmienia... nie wiem czy tak było od początku czy to tak jak najprędzej ze starości??
Czy ja wiem czy aż taki biały. Tydzień temu lakier został maszynką wypolerowany i to może dla tego?. Kiedyś już (nie za mojej kadencji) polo było malowane. Musiały to robić jakieś patałachy bo lakier odchodzi w kilku miejscach. Podejrzewam że nie chciało im się matować i poszli po bandzie, zwlaszcza jak auto szło na handel.
Tak czy owak polo będzie w tym roku malowane więc mi to lata.
Mały up.
Ogólnie to brak kasy i chęci żeby coś dłubać, głownie to chęci. Muszę zmienić opony na 165/55 które na dodatek strasznie ciężko dostać. Jeżeli nic nie wykombinuje do maja to Mahle idą na sell. Wychodzi na to że nowy staw odwiedzę na stalówkach.