za te 7-10k lepiej se slodyczy kup .. nawet nie wiem czy w calej PL jest jakis warsztac co sie tym zajmuje .. na PoloFans jedna forumowiczka ma LD ale w dojczowni mieszka i tam to zakladala .. ja tam nie uwazam ze to jest wiejski tuning ..raczej zbedny gadzet .. oczywiscie mozna o taki myslec jak sie ma auto za $$ ,badz sprzet w aucie za $$ a tak zostaje to zbednym bajerem :boredom:
Jak dla mnie to też nie jest wiejski tuning, mi się osobiście bardzo podobają lambo doors'y, ale nie ma co kupować podróbek a oryginalne LSD kosztują sporo, także jak zobaczyłem ile to mi się odechciało ich na razie
Nie ważne czy wygrasz o metr czy o kilometr...wygrana jest wygraną
no wg mnie to nie jest wiejski tjunink ale osobiscie bym niezakladal do polo. jest to niby fajny bajer na poczatku ale pomysl o tym ze jak na poczatku bedzie ok to potem moga sie wyrobic niektroe czesci i moze byc lipa :/ np. z silownikami czy czymkolwiek innym. lepiej ta kase zainwestuj w cos bardziej mechanicznego niz wizualnego
[quote="bleah1986"]Nie rób wiejskiego tuningu kolego[/quote]
o gustach się nie dyskutuje, ale ja też raczej patrzyłbym na jakiś lakier perłowy niż na drzwi
Powiem szczerze, że ja intensywnie myślę u siebie o lambodoor`sach ale to głównie z takiego powodu że mam 3dr... A polka ma cholernie długie drzwi. Czasami na mieście trzeba się sporo nagimnastykować żeby wsiąść lub wysiąść z auta...
Ale tak jak reszta mówi jeżeli już to tylko LSD. A one kosztują. Dodatkowo będziesz musiał zaspawać kierunki w błotnikach bo za nimi idzie ramie z siłownikiem.
To daje niezłą sumkę... więc zastanów się czy nie warto za te pieniądze kupić zawieszenia, ładnej felgi, i polakierować np dach w czarną perłę.
Co do montarzu. Zamontuje ci to większość firm, które się zajmóją kompleksowym tuningiem. Posiadają warsztat i lakiernie. Koleżanka z Berlina robiła autko w Polsce.
Potrzebujesz opinii, porady technicznej pisz na gg lub PW