Instalacja głośników 165mm na dystansach z MDF'u, drzwi wygłuszone matami. Jak by ktoś chciał jest możliwość zrobienia takich dystansów, wycinam to z MDF'u 1,8mm, korbka od szyb przechodzi na milimetry, oczywiście to jest moja pierwsza wersja i będzie dopracowywana
mały off road żarcik jakiś żartowniś ochlapał polóweczke
w następnym tyg. idzie do malowania będzie ten sam kolorek, a i zawias będzie jak się kolega zdecyduje mi go sprzedać aha i szukam bagażnika na dach jak by ktoś miał chętnie przygarnę
u mnie przechodzi ale na milimetry, zrobiłem to w 2godzinki więc nie jest idealnie tak jak u Ciebie, kiedyś dopracuje musze teraz z hondy wytargać hertze esk i jakiś wzmak zakupić
rozmawiałem z szefem i powiedział 50zł za dystanse z MDF'u oczywiście wyfrezuje odpowiednio aby po obszyciu lub pomalowaniu rączka od szyb nie obcierała
Ja mam rure z kwasiaka bez środkowego wszystko poprowadzone na jednej wysokości, dosłownie 1cm od belki i niestety czasem o nią puknie. No ale nigdzie nie hacze wydechem ;-)
będzie smoked front i zderzaki inne bo te są w stanie agonalnym, do tego szeroka stal, tylko pytanie czy fulda carat czy jakoś tak naciągnie się ładnie????