[9N3] Schodzący lakier z klamki klapy bagażnika

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rafcioss
Raczkujący
Raczkujący

[9N3] Schodzący lakier z klamki klapy bagażnika

Post autor: rafcioss »

Witam
Koledzy czy w waszych VW Polo też zaczyna schodzić lakier w górnej części z tylnej klamki którą się otwiera bagażnik .Czy ktoś może się orientuje jak to się ma do gwarancji bo w pażdzierniku mi się kończy.
Rafcioss
W
Wapniak
Newbie
Newbie

Post autor: Wapniak »

Hej.
Miałem to samo. Uznali mi gwarancje. Nowa klamka jest koloru białego i malują na miejscu pod dany kolor - u mnie czarny. Ogólnie straszna kicha go oryginał jest czarny i jak sa zawiasy to tam sie wyciera i na oryginale prawie nie widać a teraz ledwo ruszyłem klamką pare razy i już są białe prześwity. Z zewnątrz tego nie widać tylko jak otworzysz klamkę. Jak Ci ten lakier mało schodzi i mało co widać to uważam ze gra nie warta świeczki, bo nie wiem co by nie robili lakier na zawiasach będzie schodził.
Jak coś to pisz.
Pozdrawiam.
Martin
Awatar użytkownika
rafcioss
Raczkujący
Raczkujący

Hej
Byłem z tym na serwisie : zrobili kilka fotek stos papierów i wysłali do centrali
Czekam na odpowiedż , maja na to czas aż 4 tygodnie, w głowie się nie mieści to wszystko...
W
Wapniak
Newbie
Newbie

Post autor: Wapniak »

Hej.
Fiu fiu ja na klamkę czekałem chyba z 3 dni. Tylko na pomalowanie chyba 1,5 tygodnia. Aż jestem ciekaw czy Ci będzie schodził lakier z zawiasów.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
rafcioss
Raczkujący
Raczkujący

Witajcie
Klamka jest pomalowana na czarno , czekać tylko czy po zimie lakier znowu nie zejdzie .
Pozdrawiam
Rafcioss

-- Czw Wrz 17, 2009 9:25 pm --

Powitać ponownie
Na razie spoko przy zawiasach się nie wyciera.
Pozdrawiam
Z
Zbyszek_Jot
Newbie
Newbie

Post autor: Zbyszek_Jot »

Witam.
Odgrzeję temat. Paskudnie zlazł lakier z klamki, więc ją zdemontowałem i chcę polakierować. Zaprzyjaźniony lakiernik mówi, że będzie z tym kłopot, bo to stop aluminium i podkład oraz lakier kiepsko się tego trzyma. Czy ktoś uporał się z tą "dolegliwością"? Proszę o podpowiedź czym to najlepiej pomalować.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”