[quote="szozdi"]Tak właśnie wczoraj przeglądałem twój temat i byłem zdziwiony, że się nie "pochwaliłeś" kolizją

[/quote]
Fakt, trochę na bakier byłem z pisaniem na forum, ale obiecuję poprawę ojcze, kajam się i proszę o rozgrzeszenie :amen:
[quote="damianese"]takiego golfika opchałeś dalej?:D mogłaś dać do nas na giełdę z chęcią bym kupił :assasin:[/quote]
Sprzedałem, choć nie była to łatwa decyzja, bo jak na '76 rok to Golfiszcze było w stanie idealnym.
A potem się dowiedziałem o pewnym incydencie z życia auta - ale nie będę tego rozpowiadał dalej.
Nie chciałbym przez przypadek narobić komuś problemów
A ja sobie dalej będę szukał wymarzonej Syreny, choć wizja znalezienia czegoś godnego stale się oddala.
[quote="diabeelek"]Auto super

Ale męskiego nie było?[/quote]
Nie mam kompleksów i mogę sobie jeździć nawet Citroenem C3 albo Pugiem 206 CC.
Wolę już Polo, niż jakbym miał jeździć Hondą czy BMW.
14.03.2011
Przyszła do mnie dziś ... gałeczka od Octavii II, wersja z 2011 roku :dance:
Tak się łoto ło prezentuje:
Tak wyglądała stara, wysłużona gałka CoCo: [size=99px](Mogę ją odstąpić komuś za trochę drobnych)[/size]
I porównanie dwóch gałek:
Już mama się zajęła przeszywaniem sprężynki do nowego nabytku, także być może jeszcze dziś pochwale się jak to wygląda na aucie.
I powoli kompletuje graty wnętrza.
W szafce czeka automatyczny włącznik świateł mijania (patent będzie taki, że będzie załączał światła po wciśnięciu pedału hamulca).
Od Elwisa zakupiłem silniczek szyberdachu wraz z przełącznikiem i wiązką.
Pozostaje to zamontować, kupić wiązkę grzanych foteli i wtedy będzie prawie pełne wyposażenie (poza klimą).
To na tyle.
edit:
Tak to wygląda po zamontowaniu :yahoo:
Musiałem skrócić drążek, więc uciachałem około 17 mm.