[6n] pomka centralnego zamka, o innym oznaczeniu

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

[6n] pomka centralnego zamka, o innym oznaczeniu

Post autor: elja »

Witam, mam do kupienia pompke centralnego zamka, oryginalna ma numer 6n0 962 257 a, 8 pinów, są drogie i jest teraz tylko jedna na allegro za 400zł. Są też inne od golfa czy passata, za dużo mniejsze pieniądze, np: 12-pinowa 357 962 257 lub 12-pinów 1HO 962 257
czy takie pasuja do polo? moze polecicie inne rozwiazanie w miare tanie?
Awatar użytkownika
janoelektryk
Początkujący
Początkujący

Post autor: janoelektryk »

Powinna pasować bo ja na próbę na szrocie zakładałem 12 pin. 10pin. nie wiem nawet z jakiego modelu VW.
Najlepiej na miejscu jak byś sobie sprawdził bo jak ja sprawdzałem to na trzy szt tylko dwie były sprawne ( ja miałem 8 pin.) na 100% możesz założyć inną nic się nie uszkodzi i jeśli jest sprawna to na pewno będzie pasować.
Cena takiej używanej około 150zł.nie więcej.
*ROBIĘ*to*co*LUBIĘ*to*znaczy*NIC*
Obrazek

hasło: rekin
Awatar użytkownika
qwertypol
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: qwertypol »

ja miałem w moim 6n pompkę na 6pin z końcówka F, a po awarii założyłem pompkę od golfa z końcówką A 11pinową
1. jeden pin z mojej wtyczki nie ma pokrycia na pompie.
2. pompka ma inne mocowanie przewodu ciśnieniowego, musiałem uciąć oryginalną końcówkę i założyć ten wężyk elastyczny co był w golfie.

Pompka działa tak samo jak stara. Więc jeśli masz możliwość sprawdzenia innej pompki to polecam.
Awatar użytkownika
elja
Swój
Swój

Post autor: elja »

juz nieaktualne, bo pojawila sie na allegro w piatek w dobrych pieniadzach pomka z numerem jak w poprzedniej i wziałem, mam ja u siebie i jest ok.
Awatar użytkownika
klocek
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: klocek »

odkopie, czytam i czytam i widze ze niektorzy maja problem po wymianie pomki , np jak ktos ma pilot to mu nie działa, działa tylko zamykanie z kluczyka itp.
Wczoraj wyjalem swoje pomke i jest padnięta. czy pompka z golfa 3d bedzie pasowała do polo 5d? Liczba drzwi robi roznice?
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”