skrzypiace zawieszenie tylne

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

z
zerter
Newbie
Newbie

skrzypiace zawieszenie tylne

Post autor: zerter »

Witam 1szy raz na tym forum. Ostatnio trapi mnie dzwiek skrzypienia w tylnym zawieszeniu. Otoz sluszalem to to na krotko przed zmiana tylnych amortyzatorow, ktore zmienilem poniewaz oba wylaly wiec i tak byla ich pora ale dzwiek pozostal. Mam wrazenie ze poczatkowo slyszalem go po oby stronach lecz od jakichs 3 dni wydaje mi sie ze slysze tylko z prawej strony. Dodam ze jak na postoju szarpie za okolice wlewu paliw to slychac to i dochodzi jakos z okolic dolnego mocowania amorka. Spotkal sie ktos z Was z czyms takim?? Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
rumcajs_kr
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: rumcajs_kr »

Gumy do wymiany...prawdopodobnie masz problem z gumami na amorkach...miałem podobną przypadłość pomimo,że zostały nowe założone :)...wymień i jak ręką odjął :P
Obrazek

http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... f=40&t=348

"...Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." - C.McRae R.I.P. [*][/b]
t
tajpej

Post autor: tajpej »

wymień poduszki amortyzatorów i skrzypienie powinno ustać :piwo:
z
zerter
Newbie
Newbie

kurde no to was zaskocze przezornie od razu wymienilem i poduchy...i dalej nic, i zeby nie bylo wlozylem je takimi wypustkami do siebie...tak jak bylo wczesniej
Awatar użytkownika
rumcajs_kr
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: rumcajs_kr »

Ja też miałem nowe...i niestety dawały objawy uszkodzonych...nowe nr. pomogły....
Obrazek

http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... f=40&t=348

"...Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..." - C.McRae R.I.P. [*][/b]
z
zerter
Newbie
Newbie

odpowiedz dla potomnosci;) tuleje tylnej belki koszt wymiany z czesciami 380zl;/
ODPOWIEDZ

Wróć do „zawieszenie + hamulce”