[quote=""nowaczek087""]ja jestem pewien ze to nie koniec i za niedlugo cos nowego i tak i tak sie pokaze nowych pomyslow nigdy raczej nie brakuje [/quote]
heheh coś mi sięwydaje, że barchol "puścił farbę" do do jakiejś nowości
Co do pomysłów to masz ich sporo dawaj, dawaj :jester:
[quote=""foxmen1""]nowaczek087 napisał(a):
ja jestem pewien ze to nie koniec i za niedlugo cos nowego i tak i tak sie pokaze nowych pomyslow nigdy raczej nie brakuje
heheh coś mi sięwydaje, że barchol "puścił farbę" do do jakiejś nowości
Co do pomysłów to masz ich sporo dawaj, dawaj [/quote]
hehehe............ teraz to polerka się szykuje, jest sprzęt więc można powoli się szykować
Nadszedł czas na letnie, CIUSZKI już nie mogłem się powstrzymać żeby zaprezentować wszystkim kawał mojej ciężkiej pracy. Efekt oceńcie sami, Ja jestem w 1000% zadowolony. Nie ma osoby która nie oglądałaby się jak przejeżdżam, miłe uczucie
Zmiana błotnika:
Zrobiona obudowa akumulatora i pomalowany akumulator:
osłona kolektora
A to już szybka sesja polówki, zderzaka jak na razie nie zakładam, za niski i na pierwszym podjeździe go rozwalę, ale w jakiś weekend założę i zrobię kilka fot żebyście mogli wszystko w całości ujrzeć i ocenić.
Już jest założony tłumik z kwasiaka, dźwięk przepiękny (mruczy), został także zamieniony katalizator na strumienicę.
Zdania będą podzielone, nie każdemu to się spodoba.
To na razie na tyle fotek
ja uwazam ze super to wyszlo inaczej niz reszta i to sie ceni najbardziej dobry motyw ze czarno biale. Tylko tak sie zastanawiam jakby to wygladalo gdyby jeszcze kierunki na biale zmienic, ladnie by sie zlalo :oki: Zmiany jak najbardziej na plus do zobaczenia na zywo!
[quote=""JuStIcE""]le ja się pytam gdzie zdeś przedni?? [/quote]
na razie nie zakładałem bo jest niższy od tego oryginalnego i wczoraj nie miałem już czasu. jak jeszcze zrobię kilka rzeczy w polo a mianowicie mam progi do pomalowania, wtedy założę zderzak. Za każdym razem jak chcę wjechać do garażu (na dół pod dużym kątem jest zjazd) to musiałbym go ściągać, więc trochę jest to bez sensu
Dzięki Kamillos :piwo: dokładnie inaczej niż reszta, miało być kolorowo i jest kolorowo.
[quote=""JuStIcE""]Hehe, co prawda to prawda Mam nadzieję, że będzie mi dane obczaić na żywca w Ślesinie [/quote]
Obczaicie wszyscy, bo planuję się zjawić na jeden dzień. Chciałem na cały zlot pojechać ale wypadło mi coś innego,. Muszę choć na 1 dzień wpaść i poznać was :piwo:
Dobrze to wyszło. Błotnik wygląda zarąbiście i tak jak pisał Kamillos pomyślałbym o zmianie kierunków na białe bo dobrze by to wyglądało. No i czekam na przedniego zdesia bo ewidentnie mi go tu brakuje.
na początku miałem inny pomysł, ale wyszło coś takiego i tak zostało, to i tak jest błotnik zastępczy, więc nie jest tak źle w planach zmiana koloru auta, i tak jest lewy tył do roboty (lewa ćwiartka).
Po pierwsze primo, widzimy się obowiązkowo w środę, chcę to na żywo obczaić!
Po drugie primo, obklej tylną boczną szybę do końca żeby nie było pustych miejsc :oki:
Po trzecie primo, chcę już zobaczyć jak będzie ze zderzakiem się prezentować.
Po czwarte primo, aku widzę zrobiony do końca,
Dobrze jest, bo jest inaczej i z gustem. Kontrowersyjnie ale oryginalnie. Jestem za! :piwo: