W moim Polo przy takim mrozie jaki jest obecne klapa spada doslownie na glowe. Winą nie jest mróz a zurzyte silowniki ktore na mrozie juz poprostu nie trzymają. Szykuję się na ich wymiane. 35zł sztuka.
[quote=""tocamartin""]Panowie a wykluczyliście mróz? u mnie klapa opada ale tylko przy mrozie.[/quote]
:doh:
Przecież to właśnie wskazuje na zużyte już siłowniki. wymienić i po kłopocie. koszt nie jest jakiś wielki okolo 30-50zł za komplecik ja do hatchbacka sprzedałem za 45zł z przesyłką.
[quote=""Kamil K""]W moim Polo przy takim mrozie jaki jest obecne klapa spada doslownie na glowe. Winą nie jest mróz a zurzyte silowniki ktore na mrozie juz poprostu nie trzymają. Szykuję się na ich wymiane. 35zł sztuka[/quote]
używki w dobrym stanie dostaniesz w tej cenie za komplet. tak ja wyżej napisałem.
[quote=""Kijus""]Panowie, w giełdzie co najmniej 2 osoby sprzedają w pełni sprawne siłowniki - 40 za komplet. np w temacie Deski są.[/quote]
:amen: :amen:
[quote=""czaja""]
:doh:
Przecież to właśnie wskazuje na zużyte już siłowniki. wymienić i po kłopocie. koszt nie jest jakiś wielki okolo 30-50zł za komplecik ja do hatchbacka sprzedałem za 45zł z przesyłką.
[/quote]
Dokładnie, ja swoje wymieniłem z rok temu i przy -15 klapa idzie do góry. Nie ma się co zastanawiać. :oki: