Mam prośbę do posiadaczy 6R-ek z manualnym sterowaniem nawiewami.
Chodzi mi o średnicę pokręteł nawiewów - 2 duże i środkowe małe pokrętło. Zaznaczę, że chodzi o średnicę wewn.
Gdyby ktoś znalazł chwilę i pomierzył to będę zobowiązany :piwo:
[quote=""limpek""]To do kompletu proszę zorientujcie się jak wygląda sprawa przełącznika świateł z golfa VI lub tiguana. Tak samo czyli średnicę ale tylko gałki[/quote]
o tym Artur już pisał, zamówił do siebie i pasuje.
[quote=""d4ri0""][quote=""limpek""]To do kompletu proszę zorientujcie się jak wygląda sprawa przełącznika świateł z golfa VI lub tiguana. Tak samo czyli średnicę ale tylko gałki[/quote]
o tym Artur już pisał, zamówił do siebie i pasuje.[/quote]
Jutro dam znać czy pasi na 100% plug&play. Dopiero paczkę odebrałem.
[quote=""turzol""][quote=""d4ri0""][quote=""limpek""]To do kompletu proszę zorientujcie się jak wygląda sprawa przełącznika świateł z golfa VI lub tiguana. Tak samo czyli średnicę ale tylko gałki[/quote]
o tym Artur już pisał, zamówił do siebie i pasuje.[/quote]
Jutro dam znać czy pasi na 100% plug&play. Dopiero paczkę odebrałem.[/quote]
Przełącznik świateł z 6R zamontowany. Powiem tyle, odbiega jakością od tego z 6n2 o lata świetlne. Czuć przy samym przełączaniu, że mamy do czynienia czymś wysokiej klasy ;] Pasuje oczywiście plug & play. Jutro pojawi się manual , jest 7 różnych przełączników do 6R różniacych się funkcjami i wyglądem
Co do pokręteł nawiewów dostałem cynk-środkowe pasuje idealnie , boczne są nieco mniejsze....Kupie niedługo panel nawiewów z 6R i spróbuje coś więcej napisać
To do kompletu proszę zorientujcie się jak wygląda sprawa przełącznika świateł z golfa VI lub tiguana. Tak samo czyli średnicę ale tylko gałki[/quote]
Z Golfa i Tiguana nie pasuje p&p. Jest inna kostka. Przeróbka polega na zmianie samego pokrętła na wybrany z chromem.