[6n] konsola środkowa/ ramka konsoli

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

t
tuptus
Raczkujący
Raczkujący

[6n] konsola środkowa/ ramka konsoli

Post autor: tuptus »

Witam

Posiadam polo z 98 model 99 1.9 sdi i mam pęknięta ramkę w konsoli środkowej. Czy do tego modelu będzie pasowała ramka z np. seata ? albo od caddy ? jak tak to z jakich roczników ?

czym rożni się tam ramka za 40 zł - będzie pasowała do mojej poli ?

http://allegro.pl/vw-polo-6n-94-98r-kon ... 35751.html

od takiej za 80 zł ?

http://allegro.pl/vw-polo-6n-94-99-1-4- ... 28283.html

Z góry dziękuje za pomoc

pozdrawiam
tuptus
Awatar użytkownika
Matelko
Początkujący
Początkujący

Post autor: Matelko »

Niczym się nie różnią jak z tej drugiej wymontujesz panel z pokrętłami nawiewu to będzie identycznie wyglądała jak ta czerwona która została zburaczona przez kogoś plakatówką. :shock:

Pozdrawiam 8-)
Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Pierwsza jest z przed malego liftu czyli przed 97r a druga po lifcie (inne pokretla otwierania nawiewow tak poza tym niczym sie nie roznia oprocz koloru).
t
tuptus
Raczkujący
Raczkujący

jedna i druga ta z przed i po będzie pasowała do mojego poli ?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

bedzie pasowała. przeszła tylko delikatny lifting materiałowy (wytrzymałość) i stylistyczny detali (tak jak już wspomiał kolega wyżej pokrętła od otwierania nawiewów). reszta - kształt i wszelkie mocowania są identyczne.
Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Tak, tylko bedziesz mial inne pokretla na srodku i inne po bokach jak kupisz inna niz miales.
t
tuptus
Raczkujący
Raczkujący

pokrętła mam, dokładnie chodzi mi o ta ramkę ( chce ja przełożyć) - pękła mi przy awaryjnych. Jak myślicie ta czerwona ramkę za 40zł da się przemalować czy olać to i dać 80 zł za ta drugą ?
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

nie opłaca się rzeźbić z tą czerwoną. zresztą ta czarna to też nie jest w rewelacyjnym stanie. wrzuc w gielde temat ze chcesz kupić. co najmniej 2 osoby wiem że chcą sprzedać.
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

Podepne sie pod dosc stary juz temat. Demontowalem wnetrze przed naprawa podlogi i wzialem sie za ramke ktora jak sie okazalo trzymala sie juz tylko na dwoch wkretach tuz przy gornych kratkach nawiewu. Odstawiajac auto do lakiernika zajechalem na szrot i w sumie nie wiem o czym w tamtej chwili myslalem ale wydaje mi sie ze pochopnie kupilem konsole srodkowa od seata ibizy sugerujac sie jedynie wygladem. Dopiero w domu okazalo sie ze nie pasuje wklad popielniczki(szufladka). Inne zamontowanie. Niestety nie mialem czasu ani mozliwosc zeby stara kratke zdemontowac i zobaczyc czy nowa pasuje, a przeciez mozna bylo zrobic to na miejscu.

Powiedzcie ktos sie w to bawil, takie przekladki. Czy to pasuje? Polo odbieram dopiero za tydzien, wiec dopiero wtedy przekonam sie w rzeczywistosci jak to tam jest z ta konsola.

Polo 6N 1995r
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
Awatar użytkownika
dziurekxx
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: dziurekxx »

Zakupisz używaną,pewne podrapaną wymagającą renowacji.Ja swoją posklejałem kropelką , od spodu mata szklana i żywica trochę szpachli podkład i malowanie .Wygląda jak nowa
Dziurekxx
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”