Problem z kierunkami 50 CC

Coś nie działa? Nie wiesz jak uporać się z usterką bądź problemem technicznym w Twoim polo? To właściwy dział,by zadać pytanie.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Problem z kierunkami 50 CC

Post autor: harnasisko »

Sluchajcie w tym temacie mowie o skuterku, motorowerze ... bo brat mojej dziewczyny ma taki problem, mysle jak mu pomoc, kiedys zrobilo sie zwarcie na kierunkach i przestaly sweicic, wymienil kierunki, przerywacz ale dalej jest problem bo nic sie nie dzieje, probowka jkak sprawdzam to niby jest prad, z 2 storny jak podlanczam zarowke na same kable i ruszam z jednym kablem to swieci tylkomusze caly czas odalac i przystawiac, bo jak przyloze na stale to nic nie swieci. i teraz mysle jeszcze nad hmm wtyczkami co ida do zaplonu licznika, bo widze ze kostki potopione, co prawda zaplon wszystko jest, ale jutro bd kostki nowe dawal moze to pomoze a jak nie to nie mam pojecia. czy szukac dobrego elektryka
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
T
Tomek001
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Tomek001 »

Może to być jakieś zwarcie na kostce. Sprawdzałeś przerywacz miernikiem?

PS. Przez Polowe zboczenie myślałem, że chodzi o jakąś limitowaną wersję 50 ColourConcept :P.
Już jesteśmy na trasie, 160 na blacie.
I tylko na Twoją prośbę nie cisnę więcej - choć da się! :P
Awatar użytkownika
harnasisko
Swój
Swój

Post autor: harnasisko »

sprawdzalem i przerywacz oki jest, tak mysl moze te koskti cos nie tak, jutro bd sprawdzane ;P

hehe limitowana seria ;D
Polo sex-en by HarRRnasiu !!!! ;) viewtopic.php?f=77&t=56841
m
marcin tdi
Newbie
Newbie

Post autor: marcin tdi »

może masę gdzieś gubi
Blacharstwo,lakiernictwo,profesionalne polerowanie lakieru malowanie felg. kontakt GG lub PW .Śląsk GG 5909284
ODPOWIEDZ

Wróć do „100 technicznych pytań do...”