6N by saki171

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Skfarek
Spamer
Spamer

Post autor: Skfarek »

saki171 mała sugestia, koleżanko sympatyczna, edytuj proszę poprzednie swoje posty a nie nabijaj kolejnych, jednego pod drugim w odstępie kilkunastu minut :P
6n leichtwagen: hamownia s.41 http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=142
1.6 AEA shamowane]
Rozpórki, mocowania foteli: http://gorny-sport.pl
Serwis mechaniczny: [url=http://www.au
Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

Post autor: saki171 »

[quote="Skfarek"]saki171 mała sugestia, koleżanko sympatyczna, edytuj proszę poprzednie swoje posty a nie nabijaj kolejnych, jednego pod drugim w odstępie kilkunastu minut :P[/quote]

Dobrze, przepraszam poprawie się napewno szefie hehe :)
[size=99px]
Justice [/size]dajesz mi gwarancje na to? :) Osram tańsze o wiele z tego co podaje Allegro ... jest różnica między nimi? Czy niezauważalna? Bo jeżeli nie ma różnicy w świetle, to wole tańsze :)
Choć mam wrażenie, że Osramowskie wiele nie dadzą ... lepiej zapłacić więcej i się nie przejechać? (wybacz za nawał pytań :))
Żeby to wyglądało mniejwięcej tak, może nawet bielsze, byle nie ta paskudna żółć :D
Obrazek
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

Hmm, nie testowałem ich. Sam będę kupował Philipsy, bo chcę mieć porządne żarówy :D Ale chłopaki jedne i drugie polecają.
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

Bartuś a kiedy będziesz kupował? Może niedługo? :D Dobrze by było, zdałbyś relacje jak się spisują ;)
Choć fakt, Philipsy jakoś bardziej do mnie przemawiają :)

Tylko pamiętaj, chodzi mi o kolor tylko i wyłącznie .. precz z żółcią! :P Bo ja już nie wiem, czy to mi bubel sprzedali z tymi Blue Vision, czy ja mam jakieś lewe lampy :/
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

Saki171 czy Blue Vision świecą ci na żółto??
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
JuStIcE

Aniu, tak jak mówiłem, Philips X-treme Power + 80% - najlepsza opinia u nas na forum :)

Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

[quote="mareck"]Saki171 czy Blue Vision świecą ci na żółto??[/quote]

Pisałam, że H4 mam zwykle z Reala, ale no niby jakieś Blue costam .... a postojówki mam Blue Vision, i dopiero one lekko poprawiły kolor żarówek tych głównych, no ale nadal jest żółć, także pytałam o zestaw aby nie było nawet cienia żółci ... ale Justice już mi pomógł, także myśle że znajde coś odpowiedniego :)
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

Aniu bardzo ładna Polcia,dbaj o Nią ;)
Co do żarówek i w przyszłym tyg najprawdopodobniej będę kupował żarówki Osram Cool Blue. Podobno dają efekt xenonu więc to czego szukasz :)
Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

[quote="pawellini"]Aniu bardzo ładna Polcia,dbaj o Nią ;)
Co do żarówek i w przyszłym tyg najprawdopodobniej będę kupował żarówki Osram Cool Blue. Podobno dają efekt xenonu więc to czego szukasz :)[/quote]

Ok, to czekam na opinie od Ciebie! Pozdrawiam :)
..i dziękuje za opinię ;)
Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

Troszke mnie wsiąkło na zime ... ale coś poszło do przodu chociaż :)

A mianowicie kieruneczki na:

- przód : Obrazek

- bok : Obrazek

A na wiosne smoked front specjalnie dla nich ;)

..i kolejne pytanie z serii "banał" :P Ale ja się głowie jednak .... a chodzi mi o to czy ktoś z was robił może rurę wydechową (w sensie zmianę jej na ładnie mruczącą) przy szerokim zderzaku? Bo prawdopodobnie rurę mam zgiętą w dół, nie widać jej na 1 rzut oka, jest schowana ... to trzeba ciąć zderzak, rurę ... ? Bardzo mnie to ciekawi, bo mruczące autko bardzo mnie kusi ;>
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

..i kolejne pytanie z serii "banał" :P Ale ja się głowie jednak .... a chodzi mi o to czy ktoś z was robił może rurę wydechową (w sensie zmianę jej na ładnie mruczącą) przy szerokim zderzaku? Bo prawdopodobnie rurę mam zgiętą w dół, nie widać jej na 1 rzut oka, jest schowana ... to trzeba ciąć zderzak, rurę ... ? Bardzo mnie to ciekawi, bo mruczące autko bardzo mnie kusi ;>

Powiem ci tak jak masz serie to ja bym nic nie zmieniał a przy szerokim zderzaku najlepiej jak by nic nie wystawało z pod spodu.
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
pawellini
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: pawellini »

[quote="mareck"]Powiem ci tak jak masz serie to ja bym nic nie zmieniał[/quote]
Amen
Awatar użytkownika
JuStIcE

Aniu, jest opcja :) Kolega Szkodnik ma taki patent u siebie - zmodyfikowany ori tłumik końcowy. Podobno efekt niezły :D Jakby co, szczegóły na gg :)

Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

Wystawiać nie...po prostu ciekawiło mnie czy jest jakiś sposób, choć sama w to wątpiłam skoro rura zagięta jest ku dołowi ... no nic.

A wlepka już jest na autku (fajnie przemyty kawałek..) ... nie obyło się bez zniszczenia czegoś :D Odpadło mi "l" z "pl" i nie chciało się już przykleić ponownie ;( Ale to nic, trudno :] Jestem teraz rozpoznawalna! :D
Obrazek

Aaa i może się wybiorę na jakiś zlocik jednak .... ;)
Awatar użytkownika
saki171
Początkujący
Początkujący

[quote="JuStIcE"]Nic, na większości stacji diagnostycznych nie sprawdzają głośności układu wydechowego, bo im się nie chce. I wątpię, żeby o wiele głośniej pracował po takiej modyfikacji :)[/quote]

No wiesz, bo usłyszałam takie coś, że jak mi sprawdzą poziom emisji spalin to przeglądu nie dostane...
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”