nawiew polo 6n 1.4 8v

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

d
dkentop
Newbie
Newbie

nawiew polo 6n 1.4 8v

Post autor: dkentop »

Czesc. mam problem z nawiewiem. otoz, gdy przełacze na wskaznik szyba to wieje na nogi :o , z kolei jesli na pasazera to jest dobrze. i jeszcze jedno nie moge przelaczyc na wskaznik na nogi, taki jakby opror jest. jest to masakra bo szyby nie moge odmrozic przy tych cholernych mrozach ani odparowac pozniej. dzwonilem to jednego mechanika to powiedzial ze za sam demontaz tapicerki to bedzie jakies 400 zl to go wysmialem. prosze o jakies rady, a i dobrze jesli polecicie jakiegos mechanika z poznania a najlepiej z dzielnicy rataje. pozdro
Polo 1.4 8v
APQ
99r
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

dkentop
bankowo panel regulacji nawiewow uszkodzony, pekla prowadnica linki lub takie małe ustrojstwo pod gałką:) to samo ostatnio robiłem w jednej 6nce sasiada

pzdr
R
Rangers76

Post autor: Rangers76 »

Witam
Podepnę się pod ten temat. Panel regulacji nawiewów w mojej poli nie świeci. Jak wymienia się żarówkę?
PozDrawiaM
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""Rangers76""]Witam
Podepnę się pod ten temat. Panel regulacji nawiewów w mojej poli nie świeci. Jak wymienia się żarówkę?
PozDrawiaM[/quote]
Trzeba użyć opcji szukaj :banghead: :banghead: :banghead:
R
Rangers76

Post autor: Rangers76 »

thx @czaja
g
gilles
Początkujący
Początkujący

Post autor: gilles »

[quote=""dkentop""]dzwonilem to jednego mechanika to powiedzial ze za sam demontaz tapicerki to bedzie jakies 400 zl to go wysmialem.[/quote]

bo pewnie tak mu to opisałeś, że myślał o wymianie nagrzewnicy;

sam rozbierz środkowy panel, to naprawdę nie jest trudne :)

nawet jeśli nie naprawisz tych pokręteł, to będziesz mógł ręcznie pociągnąć za cięgno od nawiewu na szybę
d
dkentop
Newbie
Newbie

Post autor: dkentop »

gilles. dzieki za zainteresownie. oczywiscie probowalem rozkrecic panel przedni. 2 srubki (torx) mialem w dolnym schowku, potem trzeba wyjac 2 kratki od nawiewu srodkowego szczypcami bo tam sa kolejne torxy, tylko strach ze cos połamie:).
Polo 1.4 8v
APQ
99r
ODPOWIEDZ

Wróć do „układ chłodzenia + klimatyzacja/ogrzewanie”