Właśnie da się to złożyć tak ze auto na hol i do garażu.
nawet śmiem twierdzić ze te 15km przejedzie o własnych siłach
troszkę dziwne ze ścięło śrubę z sworznia.
[quote=""rdylus""]Pewnie nie była utwardzona i poszła się ja..ać na Śląskich drogach - Czasami bywam w Świętochłowicach u dziadków [/quote]
nie uwierzysz ale stało się to na świętochłowicach
no i autko zrobione musiałem zainwestować w przegub 68zł i tez jakas sruba wyleciała
Ja kupiłem przegub za ok 70 zł... I przy ostatnim swapie gdy zakładałem półoś.. Przegub zleciał z ośki tak sam z siebie... Ten pierścień na ośce w ogóle nie trzymał... Ogólnie Robota na lewarku w moim przypadku wymagała troszkę krzepy... Tzn Zakładanie Wahacza na McPersona - GEHENNA !!! Jak już założysz przegub to spróbuj go ściągnąć ręcznie.. Jeżeli Ci się uda to znaczy że pierścień na oście nie trzyma... !! Zdejmij przegub i rozszerz pierścień... Potem znowu nabij przegub i sprawdź ponownie...Tylko takim sposobem będziesz miał pewność że wszystko GRA.... Bez grubej rury się nie obędzie... I sprawdź czy końcówka drążka kierowniczego jest ok.. Zbieżność zapewne też będziesz musiał zrobić...
Pozdrawiam..
12.12.2010r. - 17.12.2010r. - Mój pierwszy w życiu SWAP / WYMIANA Silnika 1.3 3f/NZ
obrotny
no wiesz wolałem auto oddać do warsztatu i zapłaciłem 50 zł i miałem zrobione
mówiąc szczerze nie miałem czau żeby jeszcze się bawić z autem przed świętami
Wesołych Świąt :-D