Wycieraczka :/

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
adam_adam91
Raczkujący
Raczkujący

Wycieraczka :/

Post autor: adam_adam91 »

Witam Mobilow!

Mam maly problem niewiadomym cudem polamal sie i wypadl mi adapter trzymajacy pioro wycieraczki. (ta czarna czesc ktora sie wpina w uchwyt) zna ktos sposob na zrobienie tego zeby wycieraczka trzymala sie i scierala? moze da sie to gdzies dokupic? :?: :?:
I <3 German Style

Czarna Wdowa
viewtopic.php?f=29&t=29308
Awatar użytkownika
turzol
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: turzol »

musisz kupić nowe ramie wycieraczki
Awatar użytkownika
Michał88
Swój
Swój

Post autor: Michał88 »

[quote="adam_adam91"]Mam maly problem niewiadomym cudem polamal sie i wypadl mi adapter trzymajacy pioro wycieraczki. (ta czarna czesc ktora sie wpina w uchwyt) zna ktos sposob na zrobienie tego zeby wycieraczka trzymala sie i scierala? moze da sie to gdzies dokupic? :?: :?:
[/quote]
Podjedz do sklepu moto lub na stację benzynową i kup nowe pióro wycieraczki ten adapter jest w każdym komplecie. Koszt najtańszego pióra to ok7zł. I uprzedzając pytanie w 6n są wycieraczki 480mm. A dobre pod względem cena jakość MotGum.
Awatar użytkownika
kukusiek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: kukusiek »

Przeważnie sklepy motoryzacyjne mają tego pełno, ostatnio wybierałem spośród chyba 5 rodzajów do siebie bo w zestawie z piórem nie uświadczyłem mocowania i babka całą szufladę tego ustrojstwa mi wyjęła, za free mogłem wziąć ile chciałem:)
MIESZALNIA TYNKÓW I FARB ELEWACYJNYCH "ANDRUŚ"
DYSTRYBUCJA --> STRZELIN/WROCŁAW
www.tynki-elewacyjne.pl
Obrazek
Awatar użytkownika
adam_adam91
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: adam_adam91 »

podejde do mechanika i sie zapytam:P Dzieki chlopaki. myslalem ze jakies magiczne sposoby typu mc'giver beda na zrobienie tego
do zamkniecia:)
I <3 German Style

Czarna Wdowa
viewtopic.php?f=29&t=29308
ODPOWIEDZ

Wróć do „nadwozie + wnętrze”